• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۶:۳۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404030301408
  • خبرنگار : 71974

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا:

کرسی‌های آزاداندیشی راهی برای ارتقاء مهارت‌های استدلال و استناد علمی دانشجویان است

کرسی‌های آزاداندیشی راهی برای ارتقاء مهارت‌های استدلال و استناد علمی دانشجویان است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه آزاد اسلامی، فرصتی برای دانشجویان فراهم می‌آورد تا مهارت‌های استدلالی و استناد علمی خود را تقویت کنند.

فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، به برگزاری پنجمین رویداد کرسی رقابت تیم‌های دانشجویی در اندیشه اشاره کرد و گفت: این رویداد با حضور ۱۱ هزار تیم دانشجویی در حال برگزاری است و این رقابت‌ها تا پایان هفته اول خردادماه ادامه خواهد داشت و دانشجویان از فضای آزاد بیان در کشور برای اعلام نظرات خود استفاده خواهند کرد.

اعطای نشان استاد همیار فرهنگ

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از اعطای نشان استاد همیار فرهنگ به اساتید برگزیده خبر داد و گفت: در قالب نهضت بازگشت به استاد و کلاس درس، اساتید برجسته‌ای به عنوان استاد همیار فرهنگ معرفی خواهند شد تا در تعالی فرهنگی نقش‌آفرینی کنند.

تجارب اساتید در رویداد خشت و آیین و اعطای نشان همیار فرهنگ

جهان‌بین، در ادامه به اهمیت ارتقای حوزه فرهنگی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: تلاش ما این است که اثر فرهنگی از درون تعلیم و تربیت و در فرآیند آموزش و کار تخصصی استاد شکل بگیرد. اساتید تجربیات خود را از تأثیرگذاری در کلاس‌ها و خارج از آن ارسال می‌کنند.

وی به برگزاری رویداد خشت و آیین اشاره کرد و افزود: در دوره اول این رویداد، ۵۰۰ تجربه از ۲۰۰ استاد دریافت شد، اما امسال ۲۲۴۲ تجربه از ۸۰۰ استاد به دست آمد. این تجربیات پس از ارزیابی و غربالگری، به ۲۰۰، سپس به ۵۰ و نهایتاً به ۵۰ استاد منتخب کاهش یافت.

تدوین دانش آشکار از تجربیات اساتید

وی در ادامه افزود: در نهایت، ۱۰ نفر از این اساتید برگزیده خواهند شد که به برخی از آن‌ها نشان همیار فرهنگ و جوایز تشویقی تعلق خواهد گرفت. همچنین، معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد قصد دارد تجربیات این اساتید را در قالب روش‌هایی قابل استفاده برای تمام اساتید تدوین کند تا بتوانیم دانش نهفته در این تجربیات را به دانش آشکار تبدیل کنیم.

برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و اهمیت استدلال علمی در مناظره‌ها

جهان‌بین همچنین به برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی اشاره کرد و گفت: در این کرسی‌ها هر تیم باید با قدرت استدلال و استناد قوی از عقاید خود دفاع کند. داوران بر اساس سه معیار اصلی، یعنی قدرت استدلال، میزان استناد علمی و اخلاق مناظره، تصمیم‌گیری خواهند کرد.

حضور استاد مشاور برای هر تیم در کرسی‌های آزاداندیشی

وی ادامه داد: در دوره دوم این رویداد، برای هر تیم یک استاد مشاور در نظر گرفته شده است که این اساتید از بین دانشجویان دکترا یا اعضای هیات علمی انتخاب می‌شوند و مشاوره علمی و پشتیبانی لازم را به تیم‌ها می‌دهند. این اقدام باعث تقویت کیفیت رقابت‌ها و استفاده بهینه از ظرفیت‌های علمی در کرسی‌های آزاداندیشی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha