• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404030301484
  • خبرنگار : 50175

رئیس‌ کل دادگستری لرستان:

مبارزه با مواد مخدر بدون اقدامات فرهنگی و آگاهی‌بخشی نتیجه مطلوبی ندارد

مبارزه با مواد مخدر بدون اقدامات فرهنگی و آگاهی‌بخشی نتیجه مطلوبی ندارد

ایسنا/لرستان رئیس‌ کل دادگستری لرستان با بیان اینکه هرچه بیشتر در بخش مبارزه و مقابله با مواد مخدر کار کنیم، توفیق بیشتری به دست خواهیم آورد، گفت: اگر در کنار مقابله، اقدامات فرهنگی متناسب انجام نشود در حوزه مبارزه با مواد مخدر به نتیجه مطلوبی نخواهیم رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید شهواری امروز (شنبه، سوم خرداد) در جلسه کمیته فرهنگی، پیشگیری و مدیریت و کنترل فضای مجازی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با گرامیداشت یاد شهدای سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: ضرورت تشکیل و فعالیت کمیته‌های فرهنگی و پیشگیری و مدیریت و کنترل فضای مجازی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بر همگان واضح و آشکار است، زیرا فرهنگ سازی مولفه مهم مبارزه با مواد مخدر است و باید با اقدامات فرهنگی و پیشگیرانه بسترهای لازم برای مبارزه با جرایم موادمخدر را فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: برای فراهم‌سازی بسترهای فرهنگی، دادگستری به عنوان دستگاه حاکمیتی عهده‌دار مسئولیت کمیته‌های فرهنگی و پیشگیری و مدیریت و کنترل فضای مجازی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شده تا دستگاه‌های فرهنگی را برای بسترسازی فرهنگی، بسیج کند.

رئیس‌ کل دادگستری لرستان با بیان اینکه هرچه بیشتر در بخش مبارزه و مقابله با مواد مخدر کار کنیم، توفیق بیشتری به دست خواهیم آورد، گفت: اگر در کنار مقابله، اقدامات فرهنگی متناسب انجام نشود در حوزه مبارزه با مواد مخدر به نتیجه مطلوبی نخواهیم رسید.

شهواری با تأکید بر اینکه حضور مدیران ارشد دستگاه‌های متولی فرهنگ نشان از اهتمام آن دستگاه بر مبارزه با مواد مخدر دارد، افزود: به‌کارگیری ظرفیت‌های فرهنگی دستگاه‌هایی همچون آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، سازمان تبلیغات اسلامی و اداره ارشاد و … در حوزه مبارزه با مواد مخدر به جهت جامعه هدف آنها بسیار موثر است و در کنار اقدامات مقابله‌ای باید حتماً فرهنگ‌سازی نیز صورت پذیرد.

وی ادامه داد: امروز ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از مواد مخدر نشأت می‌گیرد لذا مبارزه با مواد مخدر یک ضرورت است که در این جهت باید زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی جهت مقابله مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری لرستان، شهواری با بیان ضرورت حضور همه مدیران متولی فرهنگ در جلسات این کمیته، گفت: باید تولیدات فرهنگی فراهم و در اختیار رسانه ملی و دیگر اصحاب رسانه و فرهنگ برای اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی قرار گیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha