• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404030401743
  • خبرنگار : 50604

کتابخانه‌های سیار؛ پلی به سوی عدالت فرهنگی در دورترین نقاط مرزی

کتابخانه‌های سیار؛ پلی به سوی عدالت فرهنگی در دورترین نقاط مرزی

ایسنا/گلستان ماشین‌های انبوه از کتاب و مربیان پرانگیزه، دنیای داستان‌ها و یادگیری را به کودکان مناطق محروم می‌رسانند؛ جایی که کتابخانه‌های سیار کانون پرورش فکری، نه تنها قصه‌ها که امید را میان روستاها و حاشیه‌های شهرها تقسیم می‌کنند.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار، گامی مؤثر در گسترش عدالت فرهنگی برداشته است. این کتابخانه‌های متحرک با حضور در مناطق دورافتاده و حاشیه‌ای، خدمات فرهنگی را به کودکانی می‌رسانند که دسترسی محدودی به منابع آموزشی و کتاب دارند.  

فاطمه زحمتکش، مربی سیار کانون در منطقه مرزی داشلی‌برون استان گلستان، از خرداد سال گذشته مشغول خدمت به کودکان این مناطق است. او هر هفته به روستاها و مدارس سر می‌زند و شاهد اشتیاق بی‌نظیر بچه‌ها برای کتاب‌خوانی است. به گفته او، در مناطق محروم و مرزی که امکانات فرهنگی کمتری وجود دارد، کودکان با علاقه‌ای وصف‌ناشدنی به استقبال کتاب‌خانه سیار می‌روند و از فرصت امانت گرفتن کتاب و بهره‌مندی از فعالیت‌های فرهنگی استقبال می‌کنند.  

کتابخانه‌های سیار کانون نه تنها امکان دسترسی به کتاب را فراهم می‌کنند، بلکه دریچه‌ای به دنیای دانایی و تخیل برای کودکان می‌گشایند. این اقدام در مناطق مرزی و روستاهای دورافتاده، نقش کلیدی در ترویج کتاب‌خوانی و ارتقای سطح فرهنگی ایفا می‌کند.  

با وجود چالش‌های موجود، مربیان سیار کانون با عزمی راسخ به کار خود ادامه می‌دهند تا هیچ کودکی از موهبت کتاب و فرهنگ محروم نماند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha