به گزارش ایسنا، محمدحسین کبادی معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، روز یکشنبه (چهارم خرداد) پیش از اجرای این مانور که در محل پارک شرقی کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به آمادگی کامل جمعیت هلال احمر کشور برای حوادث و بحرانها، گفت: در کل کشور ۸۰ هزار نیروی داوطلب آموزش دیده داریم که برای شرایط بحران در ۱۸ رسته عملیاتی آماده هستند.
وی ادامه داد: این نیروها در کنار سایر دستگاهها برای شرایط بحرانی تمرینات لازم را انجام دادهاند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر از وجود ۶۳۵ پایگاه امداد و نجات نیز در کشور خبر داد و گفت: تجهیز مرکز جست و جو و عملیات هلال احمر به پهبادهای جست و جوگر نیز در دستور کار است.
کبادی خاطرنشان کرد: بخشهای مختلف هلال احمر از جمله مرکز عملیات واکنش سریع، تیم سگهای زندهیاب و... همگی برای شرایط بحران پای کار هستند.
منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه نیز پس از اجرای این مانور با اشاره به تجارب تلخی که کرمانشاه در گذشته در زمینه زلزله، سیل و …. داشته، گفت: از همین رو باید برای بحرانها و حوادث آماده باشیم.
وی برگزاری مانورها را گامی موثر برای ارزیابی آمادگی دستگاهها در شرایط بحران دانست و اظهار کرد: خوشبختانه امروز دستگاهها نشان دادند که از آمادگی بالایی برخوردار هستند.
استاندار کرمانشاه از سرعت عمل دستگاهها برای امداد و نجات و خدمترسانی به آسیبدیدگان این زلزله فرضی قدردانی کرد.
افشین یگانه سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه نیز در تشریح این مانور گفت: پیشفرض این مانور، وقوع زلزله ۷.۱ ریشتری با مرکزیت شهر کرمانشاه بوده که منجر به آسیب به نواحی شمال شهر شده است.
وی از حضور همه دستگاهها از جمله هلال احمر، اورژانس، آتشنشانی، دستگاههای خدمترسان، سپاه، پلیس و … در این مانور یاد کرد و ادامه داد: برای این مانور فازهای مختلفی از جمله برپایی اردوگاه اسکان اضطراری، آواربرداری، حضور دستگاههای خدمترسان، برپایی چادرها، استقرار بیمارستان صحرایی، انتقال بیماران از طریق اورژانس و … در نظر گرفته شده است.
سرپرست جمعیت هلال احمر کرمانشاه با بیان اینکه در این زلزله فرضی ۲۲۰۰ منزل مسکونی و یازده هزار نفر آسیب دیدهاند، یادآور شد: خوشبختانه در این مانور در کوتاهترین زمان خدمات مختلفی به آسیب دیدگان فرضی ارائه شد.
انتهای پیام
نظرات