حجتالاسلام سید محمد سادات یکشنبه ۴ خرداد در جلسه هماهنگی برنامههای گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) که یکشنبه چهارم خرداد برگزار شد، گفت: مراسم رسمی استان روز سیزدهم خرداد در مسجد جامع سنندج برگزار خواهد شد و برنامههای مشابهی نیز در سایر شهرستانهای کردستان اجرا میشود.
وی با بیان اینکه انتظار میرود ادارات و سازمانهایی که با جامعه هدف گستردهای در ارتباطند، ضمن مشارکت فعال، مراسم و برنامههایی را برای تبیین گفتمان و اندیشه امام راحل برگزار کنند، افزود: فضاسازی محیطی از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در میادین اصلی شهرها و خیابانهای پرتردد به این موضوع توجه شود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان به ضرورت تولید پوستر و سایر اقلام فرهنگی برای فضاسازی محیطی اشاره کرد و گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با توجه به محدودیت منابع مالی نیازمند حمایت سایر نهادها و ادارات برای انجام این اقدامات است.
وی در ادامه به برگزاری مراسم «جمعه خشم» در استان اشاره کرد و گفت: این مراسم که با هدف حمایت از مردم مظلوم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در سراسر کشور برگزار میشود، جمعه پیش رو در کردستان نیز برگزار خواهد شد و پس از نماز جمعه تجمعات مردمی برگزار میشود. از همه دستگاهها انتظار میرود با حضور فعال در برگزاری این برنامه مشارکت کنند.
حجتالاسلام سادات در پایان بر لزوم همکاری و هماهنگی بین بخشی برای برگزاری هرچه باشکوهتر برنامههای سالگرد ارتحال امام (ره) تأکید کرد.
اعزام ۳۰۰۰ زائر کردستانی به مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)
همچنین در این نشست معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس کردستان گفت: با برنامهریزیهای انجامشده و تشکیل هفت کمیته تخصصی در سطح استان، زمینه اعزام سه هزار زائر کردستانی برای حضور در سیوششمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) فراهم شده است.
سرهنگ سعید شعبانی با اشاره به تمهیدات اندیشیدهشده در سطح استان، اظهار کرد: کردستان با تشکیل هفت کمیته تخصصی، آمادگی کامل خود را برای برگزاری باشکوه مراسم ارتحال امام(ره) اعلام کرده است.
وی با بیان اینکه سهمیه اولیه اعزام زائران از استان، چهار هزار نفر بود، افزود: بهدلیل محدودیت در ظرفیت ناوگان حملونقل، این رقم به سه هزار نفر کاهش یافته چراکه اگر در صورتی که از تمام ظرفیت ناوگان استفاده میشد، احتمال ایجاد نارضایتی در مناطق مختلف استان وجود داشت زیرا ناوگان حملونقل پاسخگوی سایر نیازهای مردم نیز نیست.
وی اظهار کرد: ستاد استانی ارتحال حضرت امام(ره) به ریاست استانداری کردستان و با محوریت هفت کمیته فعالیت دارد که کمیته اعزام، ثبتنام و امنیت زائران با مسئولیت سپاه بیتالمقدس، وظیفه هدایت و پشتیبانی کاروانهای زائران را بر عهده دارد.
سرهنگ شعبانی در رابطه با مسئولیت کمیتههای دیگر اعلام کرد: کمیته پشتیبانی با استانداری، کمیته مراسمات با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، کمیته فرهنگی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته اصناف با اداره صمت، کمیته بهداشت و درمان با دانشگاه علوم پزشکی و پلیس راهور و سایر نهادها نیز در این روند همکاری دارند.
معاون هماهنگکننده سپاه کردستان تأکید کرد: مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) نباید تنها در قالب اعزام زائران تعریف شود. لازم است در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد، برنامههای فرهنگی متنوعی در سراسر استان و در سطح مساجد، تکایا، اصناف و حتی فضای مجازی برگزار شود.
شعبانی در پایان گفت: با همکاری نهادهای اجرایی، فرهنگی و خدماتی، تلاش میکنیم امسال مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام(ره) در شأن مردم متدین و انقلابی کردستان برگزار شود.
برنامهریزی ۷ کمیته تخصصی در کردستان برای گرامیداشت سالگرد ارتحال امام(ره)
معاون اردویی و گردشگری سپاه بیتالمقدس کردستان نیز در این نشست گفت: برای برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم سیوششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، هفت کمیته تخصصی با همکاری فرمانداران، دستگاههای اجرایی و نهادهای مختلف تشکیل شده و برنامههای متنوع فرهنگی، امنیتی، حملونقل و خدماتی بهصورت منسجم در سراسر استان اجرا خواهد شد.
سرهنگ مهدی فرهادی با اشاره به اهمیت برگزاری باشکوه این مراسم گفت: این هفت کمیته وظایف مشخصی در حوزههای مختلف از جمله فرهنگی، امنیتی، حملونقل، بهداشت و خدمات دارند و همه دستگاهها و نهادهای مرتبط در اجرای هماهنگ این برنامهها همکاری خواهند داشت.
وی افزود: در سطح استان، فرمانداران و فرماندهان نظامی و انتظامی موظفند برنامههای ویژهای را در مساجد و تکایا برگزار کنند و فضاسازی مناسبی با محوریت پیامهای خرداد انجام شود. همچنین تعطیلی اصناف و بازاریان در روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد توسط اداره کل صمت پیگیری میشود.
سرهنگ فرهادی درباره حملونقل زائران بیان کرد: اداره کل راهداری و حملونقل جادهای با هماهنگی پلیس راه و انجمن صنفی رانندگان، اقدامات لازم برای تأمین امنیت و سلامت اتوبوسها و رانندگان را انجام خواهد داد. همچنین سپاه بیتالمقدس مسئولیت تأمین امنیت و همراهی کاروانها در طول مسیر را برعهده دارد. برای رفاه حال زائران، یک وعده صبحانه و یک وعده نهار در تهران توسط سپاه بیتالمقدس تامین خواهد شد و دانشگاه علوم پزشکی با همکاری هلال احمر و شبکه بهداشت، مسئولیت تامین آمبولانس و خدمات درمانی را بر عهده دارد.
وی همچنین از همکاری شهرداریها برای انجام فضاسازی شهری مناسب در ایام مراسم خبر داد و افزود: فرمانداریها و سپاه شهرستانها مسئول برگزاری مراسم بدرقه و استقبال زائران در شهرستانها هستند.
انتهای پیام
نظرات