علی ولایتیپور یکشنبه چهارم خرداد در نشست بررسی تفاهمنامه بهرهوری از چاهکهای کشاورزی که با حضور مسوول بنیاد برکت برگزار شد، همچنین خواستار همکاری مؤثر بنیاد برکت و دستگاههای اجرایی در این زمینه شد.
وی با اشاره به وجود متقاضیان متعدد برای بهرهمندی از پنلهای خورشیدی، اظهار کرد: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر نهتنها به حل مشکلات زیستمحیطی کمک میکند، بلکه میتواند اشتغال و درآمد پایدار را برای ساکنان مناطق روستایی و محروم فراهم آورد.
وی با تأکید بر اهمیت مشارکت مردمی در این مسیر، پیشنهاد داد طایفهها با تشکیل شرکتهای تعاونی با عضویت ۵۰۰ تا یکهزار نفر، در احداث نیروگاههای خورشیدی سرمایهگذاری کنند، افزود: این مدل میتواند به ایجاد انسجام اجتماعی و بهرهگیری مؤثر از ظرفیتهای بومی منجر شود.
فرماندار زابل همچنین از دستگاههای اجرایی خواست نهایت همکاری را با بنیاد برکت در اجرای طرحهای خورشیدی داشته باشند و افزود: در حوزه حفر چاهکهای کشاورزی نیز محدودیتی وجود ندارد و اجرای پروژهها با استقبال صورت خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، به نقل فرمانداری، مسوول بنیاد برکت، نیز گزارشی از اقدامات این نهاد در سیستان و بلوچستان ارائه داد و گفت: بنیاد برکت تاکنون تسهیلات اشتغالزایی متنوعی شامل وامهای یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی برای مشاغل خرد روستایی و پنج میلیارد ریال برای واحدهای کارگاهی در حوزه انرژی خورشیدی، کشاورزی و دامپروری ارائه کرده است.
انتهای پیام
نظرات