دکتر علیرضا بهزادی دوشنبه ۵ خرداد در حاشیه بازدید از یکی از مراکز توانبخشی معلولین ذهنی ملایر، افزود: برای ارجاع برخی از مددجویان هماهنگیهای لازم را با مراکز درمانی انجام میدهیم تا ویزیت و یا بستری آنها رایگان صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه در این اردوی جهادی مشاوره روانشناسی و چکاپ علائم حیاتی چون قند و فشار خون صورت پذیرفت، افزود: تلاش میکنیم تا در زمینه تهیه دارو با ارتباط با اداره بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی همدان و داروخانههای سطح شهر، داروهای مورد نیاز افراد بستری تامین شود.
بهزادی خاطرنشان کرد: هماهنگی و همکاری با مدیریت کلینیک فخریه ملایر به منظور ویزیت رایگان مددجویان این مرکز و هماهنگی با بیمارستانهای شهرستان به منظور ارائه خدمت به معلولان این مرکز در اولویت کاری ما قرار میگیرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به اینکه مرکز نگهداری و توانبخشی معلولین ذهنی ملایر یکی از مراکز خدمات دهی خوب شهرستان به شمار میرود، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم مددجویان که در این مرکز بستری هستند در کوتاهترین زمان ممکن خدمات بهداشتی درمانی دریافت کنند.
این مقام مسئول از ویزیت معلولین این مرکز به همت پزشکان متخصص کلینیک تخصصی فخریه ملایر با کمترین هزینه و تلاش برای ارتقاء سطح سلامت مددجویان خبر داد.
حسین فارسی، مدیرعامل موسسه جامع خیریه شبانهروزی نگهداری و توانبخشی معلولین ذهنی ملایر نیز با اشاره به اینکه در حال حاضر به ۱۲۰ نفر معلول دختر و پسر در این مرکز خدمات دهی میشود، گفت: اکثر این افراد معلولان ذهنی-حرکتی هستند.
وی افزود: این مرکز به صورت هیئت امنایی اداره شده و هیات امنا یک مدیرعامل انتخاب میکنند، این مرکز یک مرکز خیریه بوده که ۹۰ درصد هزینهها به همت خیرین و مساعدت مردم تامین میشود.
فارسی با اشاره به اینکه در این مرکز ۲۸ نفر «مادر یار» به صورت شبانهروزی به معلولان ذهنی-حرکتی خدمات ارائه میدهند، افزود: از کودکان دو سال تا بانوان ۴۰- ۵۰ معلول در این مرکز نگهداری میشوند.
وی با اشاره به اینکه پرسنل حال حاضر این مرکز ۴۰ نفر هستند، اظهار کرد: بخش کمی از هزینههای خدمات مرکز توسط یارانهای که از سوی سازمان بهزیستی کشور به حساب مرکز واریز میشود، تامین شده و مابقی هزینهها به همت خیرین تامین میشود.
فارسی با اشاره به افزایش سرسام آور قیمت داروها و مایحتاج عمومی، اظهار کرد: ماهیانه در این مرکز بالای ۱۵۰ میلیون تومان هزینه خرید پوشک میشود، از سوی دیگر اگر مردم در زمینه تهیه برنج و گوشت و حبوبات ما را یاری نکنند، واقعاً با مشکل مواجه میشویم.
مدیرعامل این مرکز خیریه در رابطه با احتیاجات حال حاضر این مرکز، اظهار کرد: برنج، شکر، پوشک، انواع حبوبات البسه و.... جز نیازمندیهای اصلی ما به شمار میرود، با توجه به اینکه «مادر یاران» روزی پنج بار باید پوشک معلولان ذهنی-حرکتی را عوض کنند، به طور میانگین ما سالانه افزون بر سه میلیارد تومان در این زمینه هزینه میکنیم.
فارسی با بیان اینکه اکثر خانوادههایی که معلولان خود در این مرکز قرار دادهاند خود دچار مشکل مالی هستند، افزود: بیشترین این خانوادهها بد سرپرست یا معتاد و یا جزو خانواده خانوادههای نیازمند به شمار میروند و ما به تعدادی از این خانوادهها حتی دسترسی نداریم.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ نفر از معلولان بستری شده در این مرکز مجهول الهویه هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به کولر و وسایل گرمایشی و سرمایشی و یخچال نیازمندیم و امیدواریم خیرین در این زمینه گام بردارند.
فارسی از همراهی مردم طی سالهایی که از تاسیس این مرکز میگذرد تقدیر کرد و افزود: خیرین همه روزه میتوانند از این مرکز بازدید داشته باشند و کمکهای خود را برای رفع نیاز معلولان صرف کنند.
انتهای پیام
نظرات