طیبه محمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: متولدین نیمه دوم سال ۹۷ و نیمه اول سال ۹۸ که در سال تحصیلی آینده میتوانند وارد دبستان شوند، باید در طرح سنجش سلامت شرکت کنند.
محمدی با بیان اینکه ۲۳ مرکز جامع سنجش، آموزش، توان بخشی و مداخله به هنگام رشدی، تربیتی در همه شهرستان ها، نواحی و مناطق فعال هستند، افزود: تمام فرآیند ثبتنام و نوبتگیری الکترونیکی است و خانوادهها باید با خط تلفن همراهی که به نام خودشان است وارد پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزشوپرورش به نشانی http://my.medu.ir شوند و نسبت به نوبتگیری سنجش سلامت نوآموزان اقدام کنند.
وی با بیان اینکه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان از مهر سال گذشته آغاز شده است، مطرح کرد: والدینی که هنوز اقدام به نوبت گیری نوآموز خود نکردند، تا ۱۳ خرداد ماه فرصت دارند نسبت به نوبت گیری اقدام کنند و پس از آن تاریخ نوبت گیری جاماندگان اعلام خواهد شد.
وی هدف از اجرای برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارساییها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی تمامی کودکان ورود به مدرسه در راستای مداخلات به هنگام آموزشی و توان بخشی جهت انجام برنامه ریزی آموزشی و درسی مناسب و جایدهی درست آنان خواند.
محمدی برنامه سنجش سلامت نوآموزان را برنامه غربالگری ملی ورود به دبستان دانست و تاکید کرد: هر دانش آموز بدو ورود به دبستان ملزم است در طرح جامع سنجش سلامت شرکت کرده تا شرایط جسمی او از جمله بینایی، شنوایی، دهان و دندان، آمادگی تحصیلی و هوش مورد ارزیابی قرار گیرد.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان ادامه داد: نوآموزانی که در یک یا چند مورد از موارد ارزیابی دچار مشکل باشند به متخصص مربوطه ارجاع داده می شوند تا پس از ارزیابی های تخصصی تر و با دقت بالا، وضعیت آنها برای حضور در مدارس عادی یا استثنایی نهایی شود.
وی با تاکید بر اینکه امکان ثبت نام نوآموزانی که سنجش نشدند، در مدرسه وجود ندارد، گفت: والدینی که هنوز اقدام به نوبت گیری سنجش نوآموز خود نکردند، هر چه سریعتر اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات