• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404030603325
  • خبرنگار : 51043

مدیرکل بهزیستی استان مطرح کرد؛

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به زنان سرپرست خانوار در چهارمحال و بختیاری

پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به زنان سرپرست خانوار در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: زنان سرپرست خانواری که دارای مدرک فنی حرفه‌ای یا پروانه کسب هستند، می‌توانند با ارائه مدارک، وام اشتغال‌زایی تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان برای راه‌اندازی کسب وکار دریافت کنند.

معصومه محمدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به زنان مددجوی تحت پوشش سازمان بهزیستی چهارمحال و بختیاری با عنوان زنان سرپرست خانوار یا خود سرپرست، اظهار کرد: این مددجویان شامل زنان مطلقه، زنانی که همسرشان فوت شده یا خود سرپرست بوده، می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری با اشاره به حمایت‌ها و خدمات ارائه شده به زنان خود سرپرست و سرپرست خانوار، گفت: ماهانه یک مبلغ به‌عنوان مستمری به‌صورت متمرکز به این افراد پرداخت می‌شود که این پرداختی نسبت به وضعیت معیشتی و تعداد افراد خانوار تغییر می‌کند.

وی در ادامه گفت: برای موضوع تامین مسکن زنان سرپرست خانوار تحت پوشش، بهزیستی تمهیداتی از جمله پرداخت هزینه ودیعه مسکن برای اجاره.خانه و هزینه ساخت مسکن تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان به صورت مرحله به مرحله در نظر گرفته است، همچنین کمک هزینه‌ای نیز برای ثبت‌نام در طرح نهضت ملی مسکن برای افرادی که فرم «ج» قرمز نداشته باشند، پرداخت می‌شود.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری با اشاره به حوزه توانبخشی مرکز بهزیستی و افراد تحت پوشش این مجموعه بیان کرد: خدمات ارائه‌ شده به این گروه شامل کاردرمانی، فیزیوتراپی، گفتاردرمانی و شنوایی‌سنجی است که از طریق خرید خدمات از مراکز غیردولتی و غیرخصوصی انجام می‌شود.

وی افزود: تامین وسایل کمک توانبخشی و کمک هزینه برای تامین تجهیزاتی از جمله ویلچر برقی، واکر، تشک مواج و سایر موارد انجام می‌گیرد.

محمدی با اشاره به فعالیت مراکز روزانه و شبانه‌روزی برای نگهداری افراد معلول و سالمندان، گفت: در مراکز روزانه، خدماتی مانند پزشکی، توانبخشی، هنردرمانی، آموزشی، برنامه‌های تفریحی، فرهنگی و هنری به معلولان جسمی‌حرکتی، سالمندان، بیماران روان و معلولان ذهنی ارائه می‌شود ، همچنین اگر خانواده‌ها توان نگهداری از این افراد را نداشته باشند، مراکز شبانه‌روزی با ارائه خدمات پزشکی، پرستاری و توانبخشی از آن‌ها مراقبت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی خاطرنشان کرد: برای تأمین پروتز یا اندام‌های مصنوعی افراد دارای معلولیت، تفاهم‌نامه‌ای میان این مرکز و سازمان‌های مربوطه مانند هلال احمر منعقد شده و خدمات لازم در این زمینه به آن‌ها ارائه می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha