• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404030603464
  • خبرنگار : 50229

معاون آموزش سازمان فنی و حرفه‌ای:

مهارت‌آموزی باید به بازار کار دیجیتال و تجارت الکترونیک متصل شود

مهارت‌آموزی باید به بازار کار دیجیتال و تجارت الکترونیک متصل شود

ایسنا/خوزستان معاون آموزش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه مهارت‌ آموزی باید به بازار کار دیجیتال و تجارت الکترونیک متصل شود، گفت: هدف اصلی از برگزاری بوت‌ کمپ ورود به بازار دیجی کالا، ایجاد پیوند میان مهارت‌آموزی و بازار کار است تا مهارت‌آموزان بتوانند محصولات خود را به شکل حرفه‌ای به بازار عرضه کنند.

دکتر جمیل احمدی سه‌شنبه ۶ خرداد در جلسه‌ای با هدف توانمندسازی مهارت‌آموزان و مربیان در حوزه تجارت الکترونیک که به همت اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان و مسئولان کشوری در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: هدف اصلی از برگزاری این جلسه، ایجاد پیوند میان مهارت‌آموزی و بازار کار است تا مهارت‌آموزان بتوانند محصولات خود را به شکل حرفه‌ای به بازار عرضه کنند.

وی افزود: همواره یکی از دغدغه‌های مهارت‌آموزان این بوده که پس از تولید محصول، چگونه آن را بازاریابی کرده و به فروش برسانند. بر این اساس، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با پلتفرم‌های دیجیتال از جمله دیجی‌کالا، تلاش کرده است این فاصله را کاهش دهد.

احمدی با اشاره به طرح «کارافن» به عنوان یکی از برنامه‌های محوری سازمان ادامه داد: این طرح با هدف اتصال آموزش‌های مهارتی به بازار کار تدوین شده است و تلاش می‌کند زنجیره‌ای کامل از آموزش تا تولید و فروش را برای مهارت‌آموزان فراهم کند.

وی با بیان اینکه حضور منتور، کوچ و مربی در کنار مهارت‌آموز نقش مهمی در موفقیت آن‌ها دارد، بیان کرد: در قالب مدل‌های کارآفرینی نوین، تلاش می‌شود فرد علاوه بر مهارت، دانش بازار و توسعه محصول را نیز کسب کرده و با شناخت درست از تقاضای بازار، تولید هدفمند داشته باشد.

معاون آموزش سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با ذکر نمونه‌ای از موفقیت‌های این طرح، گفت: در مشهد، گروهی از بانوان آموزش‌دیده در حوزه تولید مصنوعات چرمی، با حمایت مربیان خود توانسته‌اند برندی با نام «چرمی نیاوران» را ثبت و وارد بازار ملی کنند.

وی همچنین با تاکید بر ظرفیت پلتفرم‌های دیجیتال بیان کرد: عرضه محصولات در این بسترها محدودیت‌های زمانی و مکانی را از میان برداشته و امکان فروش در سطح ملی و بین‌المللی را فراهم می‌کند.

احمدی خاطرنشان کرد: بررسی بازار، امکان‌سنجی و تحلیل رفتار مشتری از دیگر محورهای این طرح است و مهارت‌آموزان می‌توانند با ارزیابی دقیق نیاز بازار، از اتلاف منابع جلوگیری کرده و تولید خود را هدفمند کنند.

وی با قدردانی از مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان و دست‌اندرکاران این رویداد، بر اهمیت افزودن شایستگی‌های غیر فنی همچون مهارت‌های نرم به دوره‌های آموزشی تاکید کرد و گفت: این مهارت‌ها نقش بسزایی در موفقیت فردی و حرفه‌ای مهارت‌آموزان ایفا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha