رضا کمالی در دومین کارگروه حقوقی حفاظت محیط زیست خوزستان که چهارشنبه ۳۰ مهر با دستور کار بررسی عملکرد حقوقی اداره پارک ملی دز در زمینه تصرفات اراضی ملی و در راستای پیگیری چالشهای حقوقی و محیطزیستی مرتبط با تصرفات غیرمجاز در پارک ملی دز برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس گزارش ارائهشده، از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۷۰ پرونده تصرف غیرقانونی در محدوده پارک ملی دز مورد بررسی فنی و حقوقی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در این جلسه، چالشها و موانع موجود در مناطق از جمله تداخلات اداری، عدم هماهنگی در واگذاریهای گذشته و محدودیتهای نظارتی بهطور شفاف مطرح و مورد بحث قرار گرفت.
کمالی ادامه داد: در پایان جلسه و پس از جمعبندی نظرات کارشناسی، تصمیماتی درخصوص انعکاس مشکلات ناشی از واگذاریهای انجامشده توسط کمیسیون رفع تداخلات امور اراضی جهاد کشاورزی از طریق مکاتبات رسمی با معاونت محیط طبیعی ادارهکل برای پیگیریهای لازم گرفته شد.
وی بیان کرد: همچنین ارسال پروندههایی که علیرغم وجود مستندات کافی، رأی قضایی بهضرر اداره شادگان صادر شده است، به اداره حقوقی ادارهکل، برای انعکاس و پیگیری به شورای حفاظت از بیتالمال تصویب شد.
رئیس اداره حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: این اقدامات نشاندهنده تلاش جدی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان در حفظ حقوق عمومی، مقابله با تصرفات غیرقانونی و بازگرداندن اراضی ملی به چرخه مدیریت محیطزیستی است.
وی افزود: انتظار میرود با همکاری دستگاههای ذیربط و پیگیری حقوقی دقیق، گامهای مؤثری برای حفظ اراضی ملی برداشته شود.
انتهای پیام
نظرات