به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل دیوان محاسبات کشور، در این دوره بینالمللی، که به صورت وبیناری و با مشارکت ۱۵ کشور پاکستان، قزاقستان، ترکیه، آذربایجان، تاجیکستان، قرقیزستان، افغانستان، بلاروس، قطر، کویت، فلسطین، قبرس شمالی، ازبکستان و ترکمنستان برگزار شد، برخی مدیران، کارشناسان و حسابرسان دیوان محاسبات ایران به ارائه مطالب آموزشی در زمینه حسابرسی عملکرد و فناوری اطلاعات پرداختند. همچنین، ده ها نفر از همکاران واحدهای استانی و ستاد مرکزی، از طریق ویدیوکنفرانس در این دوره آموزشی بینالمللی شرکت کردند.
حسن ونایی رئیس مرکز آموزش و برنامهریزی در این دوره های آموزشی، ضمن خیر مقدم به تمامی شرکتکنندگان از کشورهای عضو اکوسای، با اشاره به سابقه ۱۲۰ ساله دیوان محاسبات کشورمان در حوزه حسابرسی، اظهار داشت: دیوان محاسبات جمهوری اسلامی ایران در دو عرصه راهبردی و پراهمیت حسابرسی عملکرد و حسابرسی فناوری اطلاعات جایگاه برجستهای داشته و بهعنوان نهاد پیشگام شناخته میشود. در هر یک از این حوزهها، این نهاد نظارتی با اتکا به دانش تخصصی و توانمندیهای فنی همکاران خود عملکرد درخشان و شایسته تحسین ارائه داده است.
وی با بیان اینکه انجام حسابرسیهای جامع و نظاممند در حوزه عملکرد، این اطمینان را به وجود میآورد که فعالیتهای بخش دولتی در راستای تحقق اهداف تعیینشده حرکت کرده اند، تاکید کرد: نقشآفرینی دیوان محاسبات جمهوری اسلامی در حوزه حسابرسی فناوری اطلاعات، کشورمان را در جایگاهی ممتاز در صیانت از سامانههای اطلاعاتی قرار داده و زمینهساز ارائه تحلیل و یافتهها راهبردی در خصوص سلامت، یکپارچگی و امنیت زیرساختهای دیجیتال کشور شده است.
انتهای پیام
نظرات