این شهید والامقام متولد ۱۵ شهریورماه ۱۳۴۷ بود که در ششم خردادماه سال ۱۳۶۴ به درجه رفیع شهادت رسید.
وی که دارای مدرک دیپلم بود پس از حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل، در سال ۶۴ در منطقه مهران بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سر و صورت، به کاروان شهدا پیوست.
پیکر مطهر این شهید والامقام در گلزار شهدای شهرستان شاهرود به خاک سپرده شده است.
مادر این شهید والامقام در یکی از خاطرات خود درباره شهید بهرام درزی حرفه میگوید: «یک روز مرا برداشت و با هم به خیابان رفتیم. میخواست برایم ساعت بخرد.دانشآموزان دختر ابتدایی از مدرسه تعطیل شده بودند و از روبهروی ما میآمدند. او سرش را پایین انداخته بود و به کسی نگاه نمیکرد. از دخترها گذشتیم. سرش را بلند کرد و گفت:«خدا رو شکر که ما رو از گناه حفظ کرد»
گفت:«میدونی که نمیتونم ناراحتیات رو تحمّل کنم، تو رو خدا اگه از من ناراحتی بگو!». به او فهماندم که ناراحت نیستم.
از هم جدا شدیم. من به کارم میرسیدم و او هم به اتاقش رفت. چند دقیقه بعد، یکدفعه پشت سرم گفت:« مامان!»
وقتی برگشتم یک سیب را به طرفم آورد و گفت:«این سیب رو بگیر، سیب بعدی رو هم انشاءالله توی بهشت بهت میدم. آخرت هم میوهی بهشتی نصیبت میشه»
اسمش توی شناسنامه بهرام بود.
«بهرام که گور میگرفتی همه عمر، دیدی که چگونه گور بهرام گرفت.» میخواست برود جبهه. راه میرفت توی منزل و همین را میخواند. خلوتی از او پرسیدم:«می خوای بری جبهه از این اسمت راضی هستی؟»
گفت: «تا نرفتم صداش رو در نیار! نمی خوام بابا ناراحت بشه، اما از این جا که برم براش نامه میدم؛ توش مینویسم که اسم حسین رو انتخاب کردم.»
چند بار پیشِ من از اینکه اسمش مناسب نیست گله کرده بود. رفت جبهه و بعد از مدتی اولین نامهاش که آمد، دیدیم نوشته است حسین (بهرام) درزی حرفه. کنجکاوانه دقت میکردم تا عکسالعمل پدرش را ببینم. به نظر میآمد که او هم از شعور بالای حسین خوشش آمده است.
به گزارش ایسنا- دومین کنگره سرداران و ۳۰۰۰ شهید استان سمنان مهرماه امسال در سمنان برگزار خواهد شد. تاکنون اجلاسیه شهدای اکثر شهرستانهای هشتگانه استان در استقبال از این رویداد مهم فرهنگی برگزار شده است.
انتهای پیام
نظرات