به گزارش ایسنا، بر اساس یافتههای تحقیقات، ارتش اشغالگر، شهرک نشینان کیبوتس و سربازان ناحال را در جریان حمله حماس رها کرده و در ماموریت خود برای حفاظت از کیبوتس شکست خورد.
به گزارش سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، بر اساس تحقیقات ارتش این رژیم، سیستم فرماندهی و کنترل پس از سقوط فرمانده تیپ جنوب، سقوط کرده است.
تحقیقات نشان داد که مبارزان فلسطینی توانستند ۱۱ شکاف را در حصار باز کنند و در جریان حمله به کیبوتس کرم ابوسالم، ۶ پرسنل امنیتی کشته و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند.
الجزیره به نقل از سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل ادامه داد طبق تحقیقات ارتش رژیم صهیونیستی، زنجیره فرماندهی آسیب دیده بود و راه اندازی ضدحمله دشوار بود.
همچنین در تحقیقات ارتش اشغالگر آمده است: در آغاز حمله، هماهنگی در دفاع از شهرکها وجود نداشت.
این تحقیقات مستقیماً به دوره زمانی سپری شده از لحظه نفوذ مبارزان حماس به حصار بدون مقاومت، وسعت سلاحهای مورد استفاده، یا شکاف آمادگی بین نیروهای ارتش اسرائیل و پرسنل واحد اورژانس نپرداخته است.
بر اساس تحقیقات، تنها دو هلیکوپتر جنگی در منطقه فعالیت میکردند و در یک نمونه، یک خلبان باید از طریق تلفن از یک مقام امنیتی غیرنظامی دستورالعمل دریافت میکرد.
انتهای پیام
نظرات