• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۰۲
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404052213896
  • خبرنگار : 71933

فراخوان حماس برای روزهای خشم در حمایت از غزه

فراخوان حماس برای روزهای خشم در حمایت از غزه

جنبش حماس طی فراخوانی روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه آینده را روزهای جهانی خشم در حمایت از غزه اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس روز چهارشنبه در واکنش به وضعیت بحرانی و غیرانسانی در غزه، از مردم و آزادگان جهان خواست تا تظاهرات مردمی خود را علیه تجاوز، نسل‌کشی و گرسنگی که بیش از دو میلیون نفر محاصره‌شده در نوار غزه را هدف قرار داده، ادامه دهند.

بر اساس این فراخوان، روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه آینده (۱۵، ۱۶ و ۱۷ اوت) به عنوان روزهای جهانی خشم در حمایت از غزه و علیه اشغالگران و حامیان آنها تعیین شده است. هدف از این تظاهرات، توقف تجاوز به غزه، بازگشایی گذرگاه‌ها و تسریع در ورود کمک‌های بشردوستانه اعلام شده است.

حماس همچنین بر حمایت گسترده از خبرنگاران شبکه الجزیره، شهیدان انس الشریف، محمد قریقع و همکارانشان تأکید کرد و این اقدام را محکومیتی علیه جنایات اشغالگران دانست که این خبرنگاران را در حین انجام وظیفه حرفه‌ای‌شان هدف قرار دادند.

این جنبش با اشاره به ادامه قتل‌عام غیرنظامیان توسط رژیم نتانیاهو و گروه فاشیستی همراهش، بار دیگر از مردم خواست تا در روزهای مذکور با شدت بیشتری در شهرها، پایتخت‌ها و میادین سراسر جهان به اعتراض برخیزند، تجاوز صهیونیستی و حمایت آمریکا از آن را محکوم کنند و در برابر سکوت جامعه جهانی بایستند.

حماس از همه خواست تا با شرکت گسترده در تظاهرات مقابل سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی، آمریکا و دیگر کشورهایی که از اشغالگران حمایت می‌کنند، جنایات نسل‌کشی و گرسنگی را افشا کرده و از حقوق ملت فلسطین دفاع کنند.

همچنین این جنبش خواستار استفاده از تمام ابزارهای فشار مردمی، دانشجویی و کارگری برای بازگشایی فوری گذرگاه‌ها و تأمین دارو، آب، غذا و سایر کمک‌های ضروری شد.

در پایان، حماس ابراز امیدواری کرد که این روزهای اعتراض، صدای یکپارچه جهانی علیه کشتار، بمباران، نسل‌کشی و گرسنگی باشد و گامی مؤثر در جهت توقف تجاوز و پایان محاصره غزه برداشته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha