به گزارش ایسنا، به دلیل تعلل دولت «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خشم داخلی در داخل اراضی شغالی در حال افزایش است. رسانههای عبری از تظاهراتی در اطراف خانه «اسحاق هرتزوگ»، رئیس اسرائیل خبر دادند که تجمع کنندگان در آن خواستار بازگرداندن اسرای صهیونیست از غزه شدند.
رسانههای عبری همچنین گزارش دادند که تظاهرات دیگری در مناطق دیگر برگزار شد که به خیابانهای تلآویو و شهرهای مرکزی اسرائیل کشیده شد و خواستار بازگرداندن سربازان زندانی شده شدند.
روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت شمار زیادی از خانوادههای زندانیان صهیونیست در غزه در مقابل خانه رئیس کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) تجمع کرده و خواستار برگزاری انتخابات و انجام تحقیقات درخصوص حوادث هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) شدند.
صدها نفر زنجیره انسانی تشکیل دادند و شعارهایی را برای بازگرداندن سربازان اسیر شده سر دادند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» به نقل از خانوادههای زندانیان صهیونیست در غزه نوشت: اگر از گذشته درس عبرت نگیریم، در آینده با مصیبت و رنجهای زیادی روبهرو خواهیم شد و کابینه بنیامین نتانیاهو (نخستوزیر رژیم صهیونیستی) اکنون به ما پشت کرده است.
آنها گفتند: بدون عبرت گرفتن، فاجعه بعدی نزدیک است و دولت به ما پشت کرده است.
در مقابل سفارت آمریکا در شهر تلآویو نیز صدها تن از خانوادههای زندانیان صهیونیست تظاهراتی برگزار کرده و شعارهایی سر دادند.
دهها تن از خانواده زندانیان صهیونیست نیز فعالیتهای اعتراضآمیزی در جنوب شهر حیفا بر پا کرده و خواستار بازگرداندن اسرا شدند.
پیش از این نیز خانوادههای اسرای صهیونیست در غزه در یکی از چهارراههای مرکزی شهر تلآویو تجمع کرده و خواستار تسریع بخشیدن به حصول توافق تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شدند.
معترضان با بستن مسیرهای عبور و مرور، نارضایتی خود را از عملکرد کابینه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در پرونده اسرا اعلام کردند.
منابع صهیونیست نیز اعلام کردند که همزمان تظاهراتی نیز به مناسبت گذشت ۶۰۰ روز از جنگ غزه، در شهرهای مختلف و نیز در مقابل منزل رئیس رژیم صهیونیستی برگزار شده و معترضان خواستار دستیابی فوری به توافق تبادل اسرا شدند.
در همین حال، «یائیر لاپید»، رهبر مخالفان گفت که این واقعیت نمیتواند ادامه یابد و سربازان اسیر شده باید ۶۰۰ روز پس از هفت اکتبر بازگردانده شوند.
با وجود گذشت ماهها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه میدهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، بهویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمکهای بشردوستانه به غزه میشود و تمام گذرگاهها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.
بهرغم جنایتهای گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه میشوند.
پس از ۲ ماه آتشبس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتشبس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی، به تلآویو تحویل داده شدند.
با وجود مخالفت بسیاری از خانوادههای زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» میخواند، بهعنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری میکند.
انتهای پیام
نظرات