مسعود حبیبی، چهارشنبه، ۷ خرداد در نشست با مدیران معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به فضای رقابتی شدید در محیطهای دانشگاهی، اظهار کرد: دانشجویان، امروز بیش از هر چیز با رقابت و استرس مواجهند و مسیر رشد آنها به شکلی محدود به درس خواندن خلاصه شده است. این در حالی است که تقویت مهارتهای ارتباطی و فعالیتهای فرهنگی باید بخشی از مسیر رشد دانشجو باشد.
وی افزود: نیازهای فرهنگی و دانشجویی، دغدغهای مشترک است و در صورت نبود برنامهریزی مؤثر برای پاسخگویی به این نیازها، نباید انتظار بهبود شرایط را داشت.
وی با تأکید بر اهمیت نقشآفرینی انجمنهای علمی و فرهنگی در شکلگیری هویت دانشجویان افزود: فعالیت انجمنهای دانشجویی به ایجاد شخصیت، اعتماد به نفس و حس مسئولیت در دانشجویان کمک میکند. ما وظیفه داریم از ابتدا، دانشجویان را در فرآیند برنامهریزیها دخیل کنیم.
حبیبی با بیان اینکه برای جلب اعتماد دانشجویان، باید ابزارهای لازم را فراهم کرد، ادامه داد: دانشجویان زمانی به ما اعتماد خواهند کرد که در رفتار خود صداقت و عدالت را ببینند. باید به سلایق گوناگون احترام بگذاریم، با عدالت رفتار کنیم و به وعدههایمان پایبند باشیم.
معاون فرهنگی دانشجویی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر تقویت مهارتهای ارتباطی و فرهنگی در دانشگاهها تاکید کردند.
بودجه ناکافی و نیاز به منابع مردمی
معاون فرهنگی دانشجویی وزرات بهداشت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به محدودیت بودجههای رفاهی گفت: بر اساس آخرین اطلاعات، مجموع بودجه تخصیصیافته از سوی وزارت بهداشت برای خوابگاههای سراسر کشور ۸۰۰ میلیارد تومان است که رقم مناسبی نیست. برای جبران این کمبود، باید از ظرفیت منابع مردمی و خیرین نیز استفاده کرد.
ضرورت بازنگری در روابط استاد و دانشجو
وی همچنین نقش استادان را در سلامت روان دانشجویان کلیدی دانست و بر لزوم تقویت تعاملات فرهنگی بیناستانی و تسهیل حضور دانشجویان سایر استانها در دانشگاههای تبریز و آذربایجان شرقی تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات