• جمعه / ۲ آبان ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404080200739
  • خبرنگار : 71592

عضو مقاومت:

هدف اصلی گروه‌های فلسطینی جلوگیری از جدایی غزه از کرانه باختری و ایجاد رهبری واحد است

هدف اصلی گروه‌های فلسطینی جلوگیری از جدایی غزه از کرانه باختری و ایجاد رهبری واحد است

دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین تأکید کرد که ایستادگی مردم غزه ضامن تغییر موضع آمریکا و حمایت بین‌المللی از مقاومت است. هم‌زمان، منابع فلسطینی از پایان نشست‌های گروه‌های مقاومت فلسطین در قاهره و توافق اولیه درباره کمیته اداره غزه پس از جنگ خبر دادند.

به گزارش ایسنا، «مصطفی البرغوثی» دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین اعلام کرد هدف گروه‌های فلسطینی جلوگیری از هرگونه طرحی برای جدا کردن غزه از کرانه باختری در هر توافق یا ترتیبی است.

وی افزود موضع فلسطینی‌ها بر جلوگیری از هرگونه کوچ اجباری از غزه پس از ایستادگی مردم این منطقه پایدار است.

به گفته البرغوثی، «ایستادگی فلسطینیان ضامن حقیقی است و همین ایستادگی مردمی موجب تغییر در موضع ایالات متحده شده است.»

وی ادامه داد حمایت بین‌المللی کنونی بدون مقاومت اسطوره‌ای مردم غزه شکل نمی‌گرفت.

او خواستار تدوین سازوکاری شد که بتواند رهبری واحد فلسطینی را برای مقابله با تحولات جاری در غزه و کرانه باختری ایجاد کند.

در بخش دیگری از اظهاراتش، مصطفی البرغوثی تأکید کرد: «ایده استقرار نیروهای خارجی برای اداره غزه به‌طور کامل از سوی فلسطینی‌ها رد می‌شود و قابل قبول نیست.»

او در پایان گفت: آنچه اکنون پیشنهاد شده، حضور نیروهای صلح و یک اداره بین‌المللی برای بازسازی نوار غزه پس از پایان جنگ است.

از سوی دیگر، منبعی در میان رهبران فلسطینی به شبکه الجزیره گفت گروه‌های فلسطینی نشست‌های خود را در قاهره به پایان رسانده و قرار است کمتر از یک ماه دیگر برای بررسی روند اداره غزه پس از جنگ دوباره تشکیل جلسه دهند.

به گفته این منبع، مصر دیدگاه خود درباره «روز پس از جنگ در غزه» را ارائه کرده است و آن‌چه از دیدگاه قاهره دریافت شده، اداره غزه از طریق کمیته‌ای از نیروهای متخصص و کادرهایی خواهد بود که در طول جنگ در داخل غزه باقی مانده‌اند.

گروه‌های مقاومت فلسطینی به مصر موافقت اولیه خود را با فهرست نام‌های پیشنهادی اعضای این کمیته اداری اعلام کرده‌اند. همچنین، گروه‌ها تأیید کرده‌اند که مصر در حال گفت‌وگو با واشنگتن و تل‌آویو برای پیشبرد دیدگاه خود در خصوص اداره غزه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha