• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404030704565
  • خبرنگار : 50283

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد خبر داد

فعالیت ۸۰۰۰ مرکز نیکوکاری در کشور

فعالیت ۸۰۰۰ مرکز نیکوکاری در کشور

ایسنا/گیلان مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد کشور گفت: امروز بالغ بر ۸۰۰۰ مرکز نیکوکاری فعال در کشور در حال ارائه خدمت به نیازمندان هستند و سال گذشته بالغ بر ۱۷ هزار میلیارد تومان توسط عوامل این مراکز به نیازمندان در محلات به صورت مستقیم خدمت ارائه شد.

حمزه علی کوهساری امروز چهارشنبه هفتم خردادماه در همایش تجلیل از مراکز نیکوکاری استان گیلان که در بندرانزلی برگزار شد، اظهار کرد: جامعه و مجموعه کمیته امداد قدردان زحمات یکایک شما عزیزان هستند.

وی با بیان اینکه یک دهه از فعالیت مراکز نیکوکاری پشت سر گذاشتیم، افزود: امروز بالغ بر ۸۰۰۰ مرکز نیکوکاری فعال در کشور در حال ارائه خدمت به نیازمندان هستند و سال گذشته بالغ بر ۱۷ هزار میلیارد تومان توسط عوامل مراکز نیکوکاری به نیازمندان در محلات به صورت مستقیم خدمت ارائه شد.

کوهساری با بیان اینکه شاید زمانی مراکز نیکوکاری را شروع کردیم نگاه ما به بسته‌های حمایتی و معیشتی بر رفع فقر مطلق در محلات بود، تصریح کرد: با هوشیاری و درایت شما عزیزان در حال حاضر مراکز نیکوکاری به سمت و سویی سوق پیدا کردند که نیازهای اساسی خانواده‌ها را از جمله تامین مسکن، جهیزیه، تامین هزینه‌های درمان بیماران، ورود به مسئله اشتغال و آموزش را که بسیار مهم است مد نظر قرار دادند.

مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد کشور گفت: امروز با حضور شما عزیزان منسجم‌ترین گروه‌های مردم را در کمیته امداد حضرت امام داریم و افتخارمان این است که کار شما بدون واسطه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست نیازمندان می‌رسد و دغدغه نیازمندان دغدغه ما شده است و امیدواریم روز به روز با هم‌افزایی در کنار هم خدمات اثربخش‌تری را به خانواده‌های نیازمندان در محلات داشته باشیم.

کوهساری تصریح کرد: توانمندسازی خانوارهای تحت پوشش یکی از موضوعات بسیار حائز اهمیت است و باید خانواده‌های ما بتوانند با درآمد خودشان عزتمندانه زندگی کنند و با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری شاهد خروج عزیزان از چرخه حمایتی باشیم.

وی با تاکید بر اینکه علم و دانش سرآغاز توانمندسازی است، افزود: نباید اجازه دهیم در محدوده فعالیتمان دانش‌آموزی به خاطر عدم وسع مالی ترک تحصیل داشته باشد.

کوهساری تصریح کرد: اگر می‌خواهیم به این خانواده‌ها و جامعه خدمت کنیم باید سطح علم و دانش را افزایش دهیم و اگر در این خانواده‌ها مانع ترک تحصیل شویم و شرایط تحصیل و مهارت آموزی را برای خانواده‌ها فراهم کنیم زمینه‌ساز هرگونه توانمندسازی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha