• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404030704580
  • خبرنگار : 50038

معاون شهردار ملایر مطرح کرد:

معطلی در اجرای طرح جامع پسماند ناحیه جنوب همدان

معطلی در اجرای طرح جامع پسماند ناحیه جنوب همدان

ایسنا/همدان معاون خدمات شهری شهرداری ملایر با بیان اینکه در حال حاضر در سطح شهر ملایر پنج میلیون متر مکعب معابر قابل رفت و روب وجود دارد، افزود: طرح مکانیزه شدن نظافت و پاکسازی معابر شهر ملایر با موفقیت انجام شده است.

مجتبی داوری چهارشنبه ۷ خرداد در جمع اصحاب رسانه، گفت: طرح تفکیک زباله از مبدأ مبدا از اول تیر در ملایر آغاز می‌شود، پیمانکار آن مشخص شده و در حال خرید تجهیزات کارگاهی هستیم. 

وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ تاکنون معطل اجرای طرح جامع مدیریت پسماند ناحیه جنوب استان همدان هستیم، افزود: این طرح مختص سازمان شهرداری‌هاست و با اجرایی‌شدن این طرح مهم، تکلیف بسیاری از شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان مشخص می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر تنها با وجود ۱۷۰ نفر کارگر در بحث تنظیف معابر در حال خدمات‌دهی هستیم، اظهار کرد: طی دو سال اخیر در بحث نظافت معابر اصلی و فرعی انقلابی بزرگ در ملایر رخ داده است و شهر را به ۳۶ محله تقسیم کردیم و هر روز شش محله به صورت کامل نظافت می‌شود. 

معطلی در اجرای طرح جامع پسماند ناحیه جنوب همدان

داوری با بیان اینکه در راستای نظافت عمومی شهر، ارتقاء رضایتمندی و سلامت شهروندان و افزایش سطح مشارکت عمومی گام‌های مثبتی برداشته شده است، گفت: به محض ارسال پیام به سامانه ۱۳۷ شهرداری در بحث زباله‌ها در سطح شهر رصد و جمع آوری می‌شود. 

معاون خدمات شهری شهرداری ملایر درباره طرح جامع مدیریت پسماند ناحیه جنوبی استان با بیان اینکه این طرح مهم تهیه و به تایید نهایی رسیده است، گفت: اجرای این طرح مهم، مشکل تولید گازهای خطرناک از جمع‌آوری زباله‌ها و تولید شیرابه را حل می‌کند. 

داوری با بیان اینکه ۸۰ درصد زباله‌های تولید شده توسط انسان قابل برگشت به طبیعت و چرخه تولید است، افزود: یکی از اهداف مهم ما رسیدن به این موضوع در سطح شهر ملایر است، در این راستا روند انجام مطالعات راهبردی با موضوع مدیریت پسماندهای ناحیه جنوب استان با موفقیت انجام شده و ۱۰ طرح جامع تدوین شده است. 

وی با بیان اینکه طی دو سال آینده یک ایستگاه میانی جمع‌آوری پسماند به صورت کاملاً مجهز و مدرن با امکانات کامل در ملایر احداث می‌شود، افزود: طرح تفکیک پسماند از مبدا در تیر سال‌جاری کلید می‌خورد. 

داوری با بیان اینکه شرکت مربوطه در این راستا مشخص و قرارداد آن بسته شده است، افزود: به مشارکت جدی مردم در این زمینه نیازمند هستیم و معتقدیم ارزان‌ترین روش برای بازیافت زباله‌ها و برگشت آنها به چرخه تولید، اجرای طرح تفکیک از مبداست. 

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه مردم باید از درب منازل خود تفکیک زباله خشک و تر را انجام دهند، خاطرنشان کرد: در این راستا افراد آموزشگری تحت نظارت شرکت مربوطه در محلات و منازل مختلف، کار آموزش افراد را انجام می‌دهند. 

داوری از استفاده از روش‌های ایجاد انگیزه در قبال خرید پسماند تفکیک شده خبر داد و گفت: چهار مدل مشارکت برای مردم در این طرح تعریف شده است، که شامل آژانس بازیافت، غرفه خرید ضایعات، گردش در شهر و استفاده از اپلیکیشن بهروب است. 

معاون خدمات شهری شهرداری ملایر با تاکید بر اینکه تفکیک زباله و جمع‌آوری پسماند وظیفه ذاتی شهرداری‌هاست، افزود: در طرح تفکیک زباله از مبدأ در ملایر کلیه استانداردهای مدرن دنیا رعایت می‌شود و تلاش می‌کنیم ویترین بسیار خوبی برای شهر ایجاد کنیم. 
خریداری ماشین‌آلات و تجهیزات برای جمع‌آوری زباله 

داوری از خرید ماشین آلات و تجهیزات مدرن برای ارائه خدمات بهتر در معاونت خدمات شهری همچون ماشین مخزن شور، آب‌پاش معابر و ماشین جدول شور توسط شهرداری خبر داد و گفت: تجهیزات ما نسبت به شهرهای اطراف بیشتر است. ‌

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد زباله‌ها در شب و ۲۰ درصد در روز جمع‌آوری می‌شود، خاطرنشان کرد: برنامه جمع‌آوری پسماند در ملایر از ساعت ۲۱  شب آغاز شده و تا ساعت سه صبح ادامه دارد، متأسفانه بسیاری از شهروندان و البته کسبه زباله‌های خود را در روز بیرون می‌گذارند که این ضربه بزرگی به سیستم جمع‌آوری زباله شهری است. 

داوری بیان کرد: بیرون گذاشتن زباله در روز آسیب جدی به محیط زیست شهری وارد می‌کند همچنین سبب زحمت مضاعف به پرسنل شهرداری شده و کیسه‌های زباله توسط کارتون خواب‌ها و حیوانات موذی پاره می‌شود که معضلی جدی به شمار می‌رود. 

معاون خدمات شهری شهرداری ملایر با تاکید بر اینکه وظیفه مدیریت پسماند در شهرها بر عهده شهرداری‌هاست، افزود: با ساماندهی و پیگیری‌های انجام شده ۱۳۷ واحد ضایعاتی که در ملایر وجود داشت به ۴۹ واحد تقلیل یافته است و واحدهای متخلف و غیرمجاز جمع‌آوری ضایعات بسته شدند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس بند ۲۰ ماده ۵۵ موضوع آلایندگی و مزاحمت مشاغل شهری واحدهای جمع‌آوری ضایعات نباید داخل محل‌ها و مناطق مسکونی باشند، در این رابطه با افراد متخلفی که اقدام به خرید و فروش مال سرقتی و یک سری اقدامات غیرقانونی می‌کردند، برخورد شد و از محدوده منازل مسکونی خارج شدند. 

این مقام مسئول با اشاره به کاهش شکایت‌های مردمی در این زمینه، گفت: یکی دیگر از اقدامات معاونت خدمات شهری شهرداری ملایر، استفاده از یک محلول کاملاً علمی برای یخ‌زدایی معابر بود که تاثیر بسیار مثبتی داشت.

۷۰ درصد زباله ملایر به صورت مکانیزه جمع می‌شود 

داوری در ادامه با بیان اینکه ۷۰ درصد زباله ملایر به صورت مکانیزه و ۳۰ درصد آن به صورت خاور و نیسان جمع‌آوری می‌شود، گفت: در بحث جمع‌آوری پسماند ۱۰ طرح مطالعاتی مهم انجام داده‌ایم. 

وی با اشاره به مانیتورینگ ماشین‌آلات جمع‌آوری زباله، خاطرنشان کرد: ۷۰ نفر نیروی انسانی به صورت ویژه شبانه روز در این زمینه فعالیت می‌کنند و در سال قبل ۴۵.۵ تن زباله از شهر ملایر جمع‌آوری شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha