• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404072717168
  • خبرنگار : 50034

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان خبر داد

احداث کارخانه تولید و ریخته‌گری فولاد در اسدآباد

احداث کارخانه تولید و ریخته‌گری فولاد در اسدآباد

ایسنا/همدان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان از اجرای یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های صنعتی این استان در حوزه فولاد در شهرک صنعتی اسدآباد خبر داد و گفت: کارخانه تولید و ریخته‌گری فولاد با هدف توسعه صنعتی و اشتغال‌زایی در اسدآباد احداث خواهد شد.

حسن پیمانی یکشنبه ۲۷ مهر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری افزون‌ بر ۱۴ میلیون دلار، شامل احداث کارخانه تولید و ریخته‌گری در حوزه صنعت فولاد، واردات ماشین‌آلات تخصصی و تأمین مواد اولیه، گام مهمی در مسیر توسعه اقتصادی، افزایش ظرفیت تولید داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه در راستای سیاست‌های کلان دولت مبنی بر حمایت از سرمایه‌گذاری‌های مولد و توسعه صنایع پایه، استان همدان شاهد آغاز پروژه‌ای بزرگ در حوزه صنعت فولاد است، تصریح کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی و داخلی به ارزش دو میلیون دلار بوده که اخیراً ارزش سرمایه خود را افزایش داده و به مبلغ نزدیک به  ۱۴ میلیون دلار رسیده و به زودی افتتاح خواهد شد.
 
پیمانی یادآور شد: این کارخانه با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا، ظرفیت تولید قابل توجهی در زمینه محصولات فولادی خواهد داشت و نقش مهمی در تأمین نیازهای داخلی و صادرات ایفا خواهد کرد. همچنین هشت میلیون دلار برای واردات ماشین‌آلات تخصصی و پیشرفته برای تجهیز خطوط تولید در نظر گرفته شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان با بیان اینکه این تجهیزات با هدف افزایش بهره‌وری، کاهش ضایعات و ارتقاء کیفیت محصولات وارد کشور خواهد شد، اظهار کرد: در کنار این موارد، مبلغ ۶  میلیون دلار نیز برای تأمین مواد اولیه و ساخت و ساز تاسیسات مورد نیاز کارخانه اختصاص یافته تا فرآیند تولید بدون وقفه و با پایداری لازم انجام گیرد.
 
پیمانی با اشاره به اهمیت این پروژه در ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری کامل از این کارخانه، ۱۰۰ نفر بصورت مستقیم مشغول به کار خواهند شد و صدها شغل غیرمستقیم نیز در زنجیره تأمین و خدمات وابسته شکل خواهد گرفت. 
 
وی افزود: استان همدان با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب، نیروی انسانی متخصص و موقعیت جغرافیایی مطلوب، ظرفیت تبدیل شدن به یکی از قطب‌های صنعتی کشور را دارد و این پروژه می‌تواند نقطه عطفی در مسیر تحقق این هدف باشد.
 
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha