• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404030704629
  • خبرنگار : 71443

محکومیت نسل‌کشی غزه از سوی نویسندگان مطرح انگلیسی

محکومیت نسل‌کشی غزه از سوی نویسندگان مطرح انگلیسی

نزدیک به ۳۸۰ نویسنده از انگلیس و ایرلند، شامل نویسندگان برجسته و سرشناس در نامه‌ای سرگشاده جنگ غزه را نسل‌کشی نامیدند و با محکوم کردن آن خواستار برقراری آتش‌بس شدند.

به گزارش ایسنا، این نویسندگان در نامه‌ خود که در وب‌سایت مدیوم منتشر شده است، با محکوم کردن جنگ غزه به‌عنوان نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان از ملت‌های انگلیس و ایرلند و همچنین مردم جهان خواستند که در پایان دادن به سکوت و انفعال جمعی خود در مواجهه با این فاجعه به آنها بپیوندند.

در ادامه این نامه آمده است: استفاده از کلمات «نسل‌کشی» یا «اعمال نسل‌کشی» برای توصیف آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، دیگر مورد بحث کارشناسان حقوقی بین‌المللی یا سازمان‌های حقوق بشری نیست.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی بارها تمام اتهامات نسل‌کشی را در غزه که بهانه مقابله با حماس در این منطقه انجام می‌دهد، رد کرده است.

این نامه یک روز پس از آن منتشر شد که ۳۰۰ نویسنده فرانسوی‌زبان، از جمله برندگان جایزه نوبل ادبیات، شامل «آنی ارنو» و «ژان ماری گوستاو لو کلزیو» بیانیه مشابهی را در محکومیت «نسل‌کشی» غزه امضا کردند.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، نویسندگان بریتانیایی و ایرلندی تاکید کردند که «فلسطینی‌ها قربانیان انتزاعی یک جنگ انتزاعی نیستند. درحالی‌که اغلب از کلمات برای توجیه آنچه غیرقابل توجیه، انکار آنچه غیرقابل انکار و دفاع از آنچه غیرقابل دفاع است، استفاده می‌شود.

این نویسندگان، شامل «زادی اسمیت»، «ایان مک یوون»، «الیف شافاک» رمان‌نویس و «حنیف قریشی» نمایشنامه‌نویس و همچنین نویسنده‌های اسکاتلندی و ولزی عضو باشگاه‌های «قلم» خواستار آتش‌بس، توزیع فوری غذا و کمک‌های پزشکی در غزه و تحریم رژیم صهیونیستی شدند.

محکومیت بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی در پی محاصره کمک‌های بشردوستانه و حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی پس از پایان آتش‌بس در ماه مارس و تشدید عملیات نظامی در غزه افزایش یافته است.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که از اکتبر ۲۰۲۳، تاکنون ۵۳۹۷۷ نفر که اکثرا غیرنظامی و زنان و کودکان هستند، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

این نویسندگان همچنین خاطر نشان کردند: این، فقط مربوط به انسانیت مشترک ما و تمام حقوق بشر نیست؛ این، مربوط به شایستگی اخلاقی ما به عنوان نویسندگان زمانه ماست.

روز دوشنبه بیش از ۸۰۰ کارشناس حقوقی مستقر در انگلیس، از جمله قضات سابق دیوان عالی نیز در نامه‌ای به «کر استارمر» نخست وزیر این کشور نوشتند که «نسل‌کشی در غزه در حال وقوع است یا دست‌کم، خطر جدی وقوع نسل‌کشی وجود دارد.»

این وکلا تاکید کردند نقض جدی قوانین بین‌المللی در حال انجام است و اسرائیل آنها را بیشتر تهدید می‌کند. آنها افزودند که «انگلیس از نظر قانونی موظف است تمام اقدامات منطقی را در حد توان خود برای جلوگیری و مجازات نسل‌کشی انجام دهد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha