• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: هوش مصنوعی
  • کد خبر: 1404030704633
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

قانعی مطرح کرد

عزم معاونت علمی برای رفع محدودیت فعالیت سکوهای توزیع دارو/هوش مصنوعی هزینه‌های نظام سلامت را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد

عزم معاونت علمی برای رفع محدودیت فعالیت سکوهای توزیع دارو/هوش مصنوعی هزینه‌های نظام سلامت را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری، سلامت و فناوری پزشکی از تلاش معاونت علمی ریاست‌جمهوری برای رفع محدودیت فعالیت سکوهای توزیع داروی آنلاین خبر داد.

به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی در نشست بررسی چالش‌های شرکت‌های توزیع داروی آنلاین که امروز با حضور رضا محمودی لموکی معاون پارلمانی و حقوقی، سعید منجم‌زاده مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی معاونت علمی، مهدی خدادادی رئیس کمیسیون سلامت دیجیتال سازمان نظام پزشکی و سایر ذینفعان در محل معاونت علمی ریاست‌جمهوری برگزار شد، با اشاره به اهمیت دارو و دارورسانی، تأکید کرد: حوزه دارو، تحویل و توزیع آن، مربوط به حوزه سلامت بوده و نظارت قانونی آن بر عهده وزارت بهداشت است. هدف معاونت علمی، توسعه کسب‌وکارهای مبتنی بر الکترونیک و اقتصاد دیجیتال است؛ لذا باید به نحوی عمل کنیم که هم نظارت و تولیت وزارت بهداشت حفظ شود و هم کسب‌وکارهای این حوزه توسعه یابند.

دبیر ستاد زیست‌فناوری سلامت و فناوری‌های پزشکی با اشاره به نقش معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در حل اختلافات بین دستگاه‌ها، تأکید کرد: معاونت علمی با ایفای نقش تسهیل‌گر، پیش‌نویس ضوابط را از هر دو طرف دریافت و با مشخص کردن نقاط اختلاف، زمینه توافق وزرای بهداشت و ارتباطات را فراهم خواهد کرد. باید ضوابط مدنظر سازمان غذا و دارو و نکات مورد توجه اتحادیه تجارت الکترونیک، به صورت شفاف و دقیق مشخص شود.

قانعی با اشاره به تجربه موفق پزشکی از راه دور در دوران کرونا، تصریح کرد: در بحران‌ها، استفاده از هوش مصنوعی گره‌گشاست. اگر سکوهای توزیع آنلاین دارو در آن زمان وجود داشت، از انتقال بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌شد.

وی با بیان اینکه هوش مصنوعی می‌تواند هزینه‌های نظام سلامت را تا ۴۰ درصد کاهش دهد، افزود: توزیع الکترونیک دارو می‌تواند با کاهش رفت‌وآمد بیماران و تسهیل دسترسی به دارو، به کاهش هزینه‌های خانوار نیز کمک کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، این مقام مسئول با اشاره به تجارب جهانی در این زمینه، بیان کرد: آمریکا این حوزه را رها کرده، هند رویکردی بینابین دارد، اما تجربه انگلیس نشان می‌دهد که از طریق همین سکوها می‌توان علاوه بر دارو، هشدارهای لازم را به بیماران (به عنوان مثال بیماران دیابتی) ارائه داد و بسیاری از مسائل را حل کرد. بنابراین با وجود این تجارب، نیازی به آزمون و خطا نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha