• جمعه / ۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404030905532
  • منبع : نمایندگی سمنان

نماینده ولی فقیه در استان سمنان:

شهروندان انتظار دارند متناسب با عوارض پرداختی خدمات دریافت کنند

شهروندان انتظار دارند متناسب با عوارض پرداختی خدمات دریافت کنند

ایسنا/سمنان نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان با بیان اینکه شهردار باید شهردار همه مناطق سمنان باشد، گفت: شهروندان انتظار دارند متناسب با عوارض پرداختی، خدمات مطلوبی دریافت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی صبح امروز جمعه ۹ خرداد در دیدار با شهردار منتخب، رئیس و نایب رئیس شورای اسلامی شهر سمنان ضمن تبریک انتخاب «حمید قاسمی» به‌عنوان شهردار سمنان از سوی اعضای شورای اسلامی شهر سمنان اظهار کرد: امیدواریم در این مقطع زیرساخت‌های لازم برای تحقق اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت شهرداری سمنان فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با یادآوری پروژه‌های نیمه‌تمام شهرداری سمنان نظیر بلوار فدک و پل خیرآباد گفت: مردم انتظار دارند بررسی‌های لازم و کارشناسی در خصوص طرح‌ها و پروژه‌های شهرداری سمنان انجام و از اقداماتی که نتیجه آنها مبهم است و با واقعیت‌ها و امکانات سازگاری ندارد دوری شود. 

امام جمعه سمنان با یادآوری هزینه‌های صرف شده برای اجرای پروژه پل امام حسن(ع) و توقف آن در سال‌های اخیر تصریح کرد: در پیش‌بینی پروژه‌ها باید به ابعاد مختلف پروژه نظیر مسائل مالی و بودجه‌ای توجه لازم شود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی ادامه داد: پروژه استراحتگاه ورودی غربی سمنان یکی از آن پروژه‌هایی بود که به‌دلیل اینکه جامعیت نداشت، هزینه‌هایی را به شهر و شهروندان تحمیل کرد. 

وی بر لزوم توجه به مطالبات مردم تأکید  و خاطرنشان کرد: همگان باید متناسب با مسئولیت خود در وهله اول به خداوند متعال و سپس به مردم پاسخگو باشند. 

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان با اشاره به حجم بالای کارکنان شهرداری سمنان در مقایسه با سایر شهرها و نسبت بودجه جاری به بودجه عمرانی گفت: هدف قانونگذار از اختصاص بخشی از منابع مالیات بر ارزش افزوده بعنوان درآمد شهرداری‌ها، توسعه عمرانی شهرها بوده است لذا انتظار می‌رود این منابع برای عمران و آبادانی شهر هزینه شود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تاکید بر ضرورت اهتمام مدیران شهرداری سمنان برای رسیدگی به مسائل مالی و معیشتی کارکنان شهرداری و تکریم آنها اظهار کرد: خدمات و تلاش‌های کارکنان شهرداری‌ سمنان بر هیچکس پوشیده نیست، همانطور که اقدامات ماندگار شهرداری سمنان در ادوار مختلف نظیر تعریض خیابان سعدی و غیره فراموش نخواهد شد. 

وی خواستار برنامه‌ریزی شهرداری و شورای اسلامی شهر سمنان برای انجام اقدامات زیربنایی در نقاط مختلف شهر شد و گفت: مدیران شهرداری‌ سمنان نیازهای مهم و دارای اولویت شهروندان را شناسایی کنند که یکی از راه‌های آن، حضور مستمر در میان اقشار مختلف مردم است.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به نقش مهم شوراهای شهر در خدمت‌رسانی به مردم اظهار کرد: مدیران شهرداری بعد از درنظر گرفتن خداوند متعال و توجه به مطالبات مردم، باید خود را پاسخگوی شورای شهر بدانند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تاکید بر اینکه سیاسی‌کاری یا منفعت‌طلبی یکی از آفت‌های فعالیت شوراها است، گفت: شوراهای شهر باید کارآمدی و خدمتگزاری را مبنای انتخاب شهرداران قرار دهند و البته پاسخگوی انتخاب‌های خود نیز باشند. 

وی تصریح کرد: در انتخاب شهرداران باید به شاخص‌های اصلی نظیر توانمندی و کارآمدی توجه شود و در این خصوص آینده‌نگری لازم نیز انجام شود. 

امام جمعه سمنان با تایید محدودیت‌های مالی و بودجه‌ای شهرداری سمنان افزود: ریسک‌پذیری مدیران شهرداری اگر با دریافت نظرات کارشناسان همراه شود، عامل مهمی در موفقیت شهرداران خواهد بود. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت توجه به برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در شهرداری سمنان گفت: موفقیت برنامه‌های فرهنگی منوط به هماهنگی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری سمنان با سایر دستگاه‌های فرهنگی است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha