• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404031006395
  • خبرنگار : 50549

عضو شورای شهر مشهد تأکید کرد

لزوم استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه فضای شهری

لزوم استفاده از ظرفیت خیرین برای توسعه فضای شهری

ایسنا/خراسان رضوی عضو کمیسیون خدمات‌ شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: شهرداری باید فرصت‌ها را فراهم کند، زیرساخت‌ها را آماده سازد و اجازه دهد خیرین برای توسعه فضای شهری پیش‌قدم شوند.

حسن کریمدادی در حاشیه مراسم افتتاحیه خانه موزه ملک که شنبه دهم خرداد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از افتخارات ما این است که به همت همکاران در مجموعه شهرداری مشهد این مکان فرهنگی افتتاح شد.

عضو کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد  درباره اقدامات این خیر بزرگ گفت: خانه ملک که در واقع محل اسکان ایشان بوده، هر فصل تابستان هر وقت به مشهد تشریف می‌آوردند، اینجا را برای زندگی و استراحت انتخاب می‌کردند. امروز، پس از سال‌ها که ایشان مرحوم شدند به دلیل نیت خالصی که داشتند و به جهت اینکه برای خدا کار کرده بودند، این املاک و این باغ بزرگ و سایر خدماتی که در حوزه‌های فرهنگی، بهداشتی، اجتماعی و زیرساختی در نقاط مختلف ارائه کرده‌اند، حفظ شده است.

وی عنوان کرد: ایشان از تعلقات دنیوی گذشتند ، خدمات مرحوم حاج حسین ملک تا همیشه برقرار خواهد بود و این مجموعه حفظ و نگهداری خواهد شد، همچنان که شهرداری مشهد این پارک را به زیباترین پارک شهر تبدیل کرده و عملیات اجرایی آن را به بهترین شکل انجام داده است و امروز همه می‌توانید از این فضا استفاده کنید.

کریمدادی گفت: حاج ملک هیچ چیزی را از دست نداده‌اند، بلکه همه چیز را به دست آورده‌اند، چون نیتشان خدمت به خلق خداوند و خدمت به زائرین و مجاورین امام رضا (ع) بوده است. امروز که به همه جا نگاه می‌کنیم، یاد و نام این بزرگان زنده است. ما باید این عزیزان را تجلیل و تکریم کنیم و برای  زنده نگه‌داشتن نام و یاد کسانی که این‌قدر نیک‌اندیش هستند و فکرشان فقط نجات بشریت و انسانیت است، تلاش کنیم.

عضو کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد افزود: خدا را شاکریم که این موزه ساخته شده است. طی یک بازدیدی که داشتم، اسنادی که در اینجا قرار داده شده، بسیار ارزشمند است. مثلاً یکی از روزنامه‌ها نوشته بود که ایشان در آن سال دو میلیارد تومان کار خیر وقف کرده‌اند. اگر این مبلغ را به نرخ بانک مرکزی آن زمان حساب کنیم، اکنون رقم بسیار بزرگی خواهد بود که قابل درک نیست.

وی تصریح کرد: ما باید این بزرگان را تجلیل کنیم تا در کشور و شهر ما افراد بیشتری به کار خیر روی بیاورند؛ اکنون شهرداری مشهد واقعاً باید به سمت خیرین برود و از آن‌ها بخواهد که بخشی از نیازهای شهر را تامین کنند، زیرا همه چیز نمی‌تواند از منابع داخلی تأمین شود لذا اگر بتوانیم با این نیک‌اندیشان ارتباط برقرار کنیم، بخش عمده‌ای از نیازهای شهر مانند مدرسه‌سازی، مسجدسازی و اشتغال را می‌توانیم پوشش دهیم.

کریمدادی گفت: خوب است که خیرین در پارک‌های شهری نیز ورود پیدا کنند و پارکی به نام خود بسازند. این اقدام بسیار ارزشمند است و نام آنها را جاودانه خواهد کرد لذا شهرداری باید این فرصت‌ها را فراهم کند، زیرساخت‌ها را آماده سازد و اجازه دهد خیرین پارک‌ها را بسازند تا این پارک‌ها ماندگار و پایدار بمانند.

توسعه فضای سبز مشهد به سمت مناطق حاشیه‌ای

مهدی یعقوبی، معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری مشهد نیز در این مراسم با بیان اینکه تاکنون در این دوره مدیریت شهری، بیش از ۵۵۰ هکتار فضای سبز توسعه یافته است که این فضاها شامل کمربند سبز، بوستان‌های بزرگ شهری و همچنین توسعه بوستان‌های محلی می‌شود، اظهار کرد: برای ایجاد و توسعه این فضاهای سبز، بیش از هزار و ۵۰۰میلیارد تومان هزینه شده است.

معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری مشهد بیان کرد: هدف ما این است که روند توسعه فضای سبز را به سمت مناطق حاشیه‌ای شهر سوق دهیم. بسیاری از پارک‌های در دست ساخت در همین مناطق واقع شده‌اند. از جمله این بوستان‌ها می‌توان به بوستان اسماعیل‌آباد اشاره کرد که به زودی افتتاح خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین بوستان قدس که پیش‌تر آرامستان متروکه بوده و بوستان عترت در شهرک مهرگان در دستور کار است، اما پروژه کلان و مهم ما، بوستان کرامت است که در منطقه حر قرار دارد و مطمئناً تحول چشمگیری در فضای سبز مناطق حاشیه‌ای ایجاد خواهد کرد.

یعقوبی بیان کرد: اعتبارات حوزه معاونت خدمات شهری از سه هزار میلیارد تومان در سال گذشته به بالغ بر شش هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه توسعه فضای سبز دو عامل محدودکننده شامل زمین و آب دارد، گفت: به همین دلیل به سمت توسعه‌های وسیع نرفتیم و کیفیت خدمات فضای سبز را ارتقا دادیم.

معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری مشهد گفت: اکنون دو پروژه کلان داریم که یکی از آن‌ها بوستان جهانشهر است، این بوستان در مراحل پیشرفته‌ای قرار دارد و در ماه‌های آینده فاز اول آن به بهره‌برداری خواهد رسید، علاوه بر این، ۲۰ هکتار از بوستان کرامت به صورت غیررسمی در حال بهره‌برداری است و به زودی مراسم رسمی افتتاح آن برگزار خواهد شد.

وی افزود : همت ویژه مدیریت شهری بر توسعه زیرساخت‌ها برای گسترش فضای سبز متمرکز است، لذا در این حوزه قراردادهایی به ارزش بیش از پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منعقد شده که بیش از سه هزار و میلیارد تومان آن یا اجرا شده یا به تعهد قطعی رسیده است. در ابتدای دوره، ۵۴ درصد کل شبکه جداسازی و مخازن آب وجود داشت که این رقم اکنون به بیش از ۶۷ درصد افزایش یافته است.

یعقوبی ادامه داد: اگر این روند ادامه یابد، ظرف دو تا سه سال آینده کل شبکه جداسازی آب غیرشرب تکمیل خواهد شد و توسعه فضای سبز به شکل قابل توجهی پیشرفت خواهد کرد.

معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری مشهد با بیان اینکه پیش‌بینی ما این است که بیش از ۷۰ درصد توسعه شبکه آب غیرشرب را محقق کنیم، افزود: مبلغ ۱۵۰۰میلیارد تومان به پیمانکاران پرداخت می‌شود که تا ۲۵ سال آینده،  بیش از ۱۱ مترمکعب پساب جهت توسعه شبکه آب غیر شرب در اختیار ما قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha