سعید دارابی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پروژه خرید گندم یک پروژه ملی هست که توسط اداره کل غله با مشارکت سازمان تعاون روستایی و بخش خصوص اقدام به خرید گندم تضمینی در سطح استان انجام میدهد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه بارندگیهای خوبی که سال گذشته در سطح استان وجود داشت ۵۴۰ هزار تُن خرید گندم صورت گرفت که از این رقم ۱۶۰ هزار تُن توسط تعاون روستایی و مابقی توسط غله و بخش خصوصی خریداری شد.
سرپرست غله وخدمات بازرگانی لرستان اضافه کرد: امسال با توجه به شرایط جوی و خشکسالی که در این استان حاکم شد متاسفانه با کاهش بیش از ۵۰ درصدی از حیث خرید گندم روبرو خواهیم شد که این همین امر در بخش تعاون و خصوصی وجود خواهد داشت.
دارابی بیان کرد: با توجه به این شرایط در شهرستان رومشکان تاکنون ۱۵۰ تُن خریداری شده در حالیکه در مدت مشابه سال گذشته ۷ هزار تُن خریداری شده بود که کاهش چشمگیری داشته است.
غلامعلی فتحی مدیر تعاون روستایی لرستان نیز با اشاره به خرید گندم و کلزا توسط تعاون روستایی گفت: خرید گندم در شهرستان رومشکان به شدت کاهش داشته و تاکنون ۸۲ تُن کلزا خریداری شده و مرکز آمادگی خرید گندم و کلزا را از کشاورزان دارد.
انتهای پیام
نظرات