• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404031106946
  • خبرنگار : 50163

معاون استاندار زنجان:

اعتماد مردم زیربنای توسعه است

اعتماد مردم زیربنای توسعه است

ایسنا/زنجان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: اعتماد مردم به مسئولان یکی از ازیربناهای اصلی توسعه است.

علی صادقی امروز (یکشنبه ۱۱ خرداد) در مراسم رونمایی از پوستر یازدهمین دوره جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌های استان زنجان با اشاره به جایگاه مهم فرهنگ، رسانه و سرمایه‌های اجتماعی در روند توسعه استان، اظهار کرد: باید قدردان داشته‌ها و چهره‌های برجسته فرهنگی خود باشیم، این افراد سرمایه‌های اجتماعی ما هستند که نباید نادیده گرفته شوند.

وی با بیان اینکه در مواجهه با بزرگان فرهنگی خود گاهی دچار غفلت می‌شویم، افزود: بسیاری از مباحث فرهنگی را نباید آلوده به مباحث سیاسی کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان با تاکید بر اینکه باید قدردان داشته‌های استان‌مان باشیم، افزود: زنجان داشته‌های فراوانی دارد که از جمله آنان می‌توان به اساتید بزرگی همچون منزوی و هوشنگ جعفری اشاره کرد که شعرشان در طراز شاعران ملی قرار دارد. این چهره‌ها سرمایه‌های معنوی استان زنجان هستند و وظیفه ماست که آنان را به نسل جدید معرفی و تکریم کنیم.

صادقی ضمن اشاره به اهمیت فراهم‌سازی بستر فرهنگی در کنار اقدامات اجرایی، گفت: تجربه توسعه‌یافتگی در کشورهای مختلف نشان می‌دهد که پیش از هر تحول اقتصادی، یک انقلاب فرهنگی شکل گرفته است. اگر مسائل فرهنگی درست شود، توسعه اقتصادی نیز رخ خواهد داد.

وی با تاکید بر اینکه اگر فرهنگ مدارا نداشته باشیم توسعه اتفاق نخواهد افتاد، ادامه داد: اگر صرفاً مطالب منفی برجسته کنیم، حس بی‌اعتمادی در جامعه افزایش می‌یابد و این به زیان همه خواهد بود. لذا رسانه‌ها باید تلاش کنند با تقویت فرهنگ امید، مسیر اعتماد عمومی را هموار کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان تأکید کرد: نباید زنجان را در رسانه‌ها به‌عنوان شهری توسعه‌نیافته یا محروم تصویر کنیم. این نگاه فرهنگی منفی موجب فرار سرمایه و بی‌اعتمادی به آینده استان می‌شود. به‌ جای آن باید فضا را برای امیدآفرینی و مشارکت مردم آماده کنیم.

صادقی با اشاره به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌ جمهور و هیئت دولت به زنجان گفت: باید فضایی عقلانی و منطقی را به هیئت دولت نشان بدهیم. تا امروز بسیاری از مصوبات گذشته نیز اجرایی نشده‌اند، اما در حال حاضر با انگیزه استاندار زنجان که خود بومی و پیگیر است، این مصوبات دوباره آنالیز و بررسی شده‌اند.

او با بیان اینکه باید همه تلاش‌مان بر امیدآفرینی در جامعه باشد که این موضوع به نفع همه ماست، ادامه داد: نسل جدید نسلی باهوش است و وظیفه ماست که به نسل جوان اعتماد و امید بدهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان خطاب به رسانه‌ها، گفت: ایراد گرفتن اشکالی ندارد، اما این‌ موضوع  باید با رویکردی امیدآفرین همراه باشد. 

در ادامه، مشاور استاندار زنجان از ارائه پیشنهاد تشکیل «شورای گفت‌وگوی دولت با رسانه‌ها» خبر داد و گفت: امیدواریم این موضوع مورد موافقت قرار گیرد.

رسول بیات با اشاره به جایگاه مهم رسانه‌ها در توسعه استان زنجان، گفت: رسانه دیده‌بان جامعه است و باید به آن توجه ویژه داشت و برای آن اهمیت قائل شد.

وی با تاکید بر اینکه این اطمینان را می‌دهم که مدیریت عالی استان زنجان نیز به معنای واقعی پشتیبان رسانه‌های سالم، صادق و تأثیرگذار هستند، تصریح کرد: اگر در برخی موارد خلأ یا سوءتفاهم احساس می‌شود، به دلیل پیدا نکردن زبان تفاهم است. که امیدوارم با جلسات پیش‌بینی‌شده در قالب شورای اطلاع‌رسانی، این مشکل برطرف شود.

مشاور استاندار زنجان در ادامه گفت: در کنار شورای روابط عمومی‌ها و شورای اطلاع‌رسانی پیشنهاد تشکیل شورای گفت‌وگوی دولت با رسانه‌ها را به استاندار ارائه شده است که امیدوارم مورد استقبال قرار گیرد. این شورا باید فراتر از پرسش‌ و پاسخ‌های معمول باشد و به‌طور واقعی نظرات و دیدگاه‌های اهل رسانه را در مسیر توسعه استان دریافت و لحاظ کند.

بیات با اشاره به اهمیت جشنواره‌های رسانه‌ای، گفت: اگرچه برخی معتقدند جشنواره‌ها اهمیت چندانی ندارند، اما برای ما مهم هستند؛ زیرا می‌توانند در تولید محتوا و جهت‌دهی به رسانه‌ها مؤثر باشند. به یاد دارم جشنواره‌های منطقه‌ای که در دوره‌های گذشته به میزبانی زنجان برگزار می‌شدند، تا مدت‌ها در ذهن و خاطره‌ها باقی می‌ماندند.

او تأکید کرد: اگر جشنواره‌ای برگزار می‌شود، باید مشخص شود که محصول آن چیست؟ آیا محصول آن، تولید مطلبی است که باری از دوش مدیریت استان بردارد یا نه؟

وی با بیان اینکه باید دید میزان ورود رسانه‌ها در مسائل توسعه استان تا چه حد است، تصریح کرد: در کنار آن، وقتی رسانه‌ها در جهت حل مسائل استان قدم برمی‌دارند، بخشی از بار معیشتی آن‌ها نیز باید از سوی دولت و در چارچوب قوانین برداشته شود.

مشاور استاندار زنجان افزود: بی‌معناست که یک رسانه، تمام توان خود را برای حل مشکلات مردم و همراهی با مدیریت استان بگذارد، اما بی‌پشتوانه بماند، این منطقی نیست و انتظار می‌رود حمایت‌های واقعی و ملموس صورت گیرد.

او ضمن انتقاد از پراکندگی برنامه‌های بزرگداشت روز خبرنگار در سال‌های گذشته، گفت: باید همه فعالیت‌ها یکپارچه شود و همه فعالان رسانه‌ای با احترام و عدالت در این برنامه‌ها دیده شوند.

بیات با بیان اینکه راه‌اندازی نظام پیشنهادات جدید در حال مستقر شدن است، اظهار کرد: در این نظام، پیشنهادهای رسانه‌ها در مسیر توسعه استان می‌تواند بسیار مؤثر باشد و از میان پیشنهادهای شاخص، هر ساله رسانه یا شخص برتر معرفی خواهد شد.

در ادامه این جلسه، مدیرکل فرهنگ و ترشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه جشنواره مطبوعات یکی از مهم‌ترین جشنواره‌ها و برنامه‌هایی است که سالانه برگزار می‌شود، عنوان کرد: در راستای برگزاری بهتر این حشنواره نظرات اهالی رسانه قطعا سازنده و تاثیرگذار بود و در شناسایی نقاط ضعف ما را باری می‌کند.

جعفری محمدی با توضیح اینکه اکثر گزارش‌های ارسالی به جشنواره گزارش خبری است، تصریح کرد: گزارش‌های تحقیقی، توصیفی، مکانی و گزارش از شخص نداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha