• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۱۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404031207297
  • خبرنگار : 50181

در روزهای گرم شربت «تخم‌شربتی» بنوشید

در روزهای گرم شربت «تخم‌شربتی» بنوشید

ایسنا/کرمانشاه یک دکترای طب طبیعی به افراد توصیه کرد که در روزهای گرم یک تا دو لیوان شرب تخم شربتی مصرف کنند.

دکتر هانیه ناصری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به خواص متعدد تخم شربتی و لزوم مصرف آن در روزهای گرم سال، گفت: تخم شربتی  با کاهش دمای بدن به رفع عطش و خنکی کمک می‌کند و از همین  رو مصرف روزانه یک تا دو لیوان شربت آن توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه دانه تخم شربتی هنگام ورود به آب بخشی از آب را به خود جذب کرده و حالت ژلاتینی می‌گیرد، می‌تواند آب را برای مدت طولانی‌تری در بدن نگه دارد و از همین رو برای رفع عطش مفید است.

ناصری، بهترین روش استفاده از تخم شربتی را همراه با عسل و آبلیمو دانست و اظهار کرد: تخم شربتی منبع غنی از کلسیم، منیزیم و روی نیز به شمار می‌رود.

این دکترای طب طبیعی با بیان اینکه مصرف تخم شربتی می‌تواند به بهبود دردهای ناشی از میگرن نیز کمک کند، یادآور شد: توصیه می‌شود  تخم شربتی همراه عرق نسترن، بیدمشک و یا عناب مصرف شود تا اثرگذاری بیشتری برای درمان میگرن داشته باشد.

ناصری از نقش تخم شربتی برای کمک به سلامت دهان و دندان نیز یاد کرد و ادامه داد: تخم شربتی خواص ضد میکروب و ضد قارچ دارد و از همین رو برای جلوگیری از پوسیدگی دندان و زخم دهان مفید است. به علاوه به رفع بوی بد دهان نیز کمک می‌کند.

به گفته این کارشناس صنایع غذایی، افرادی که دهان بدبو دارند می توانند برای رفع بوی بد دهان خود در وعده ناهار و شام یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را به همراه یک فنجان آب گرم و مقداری گلاب مصرف کنند.

وی با اشاره به نقش تخم شربتی در تنظیم قند خون، اظهار کرد: مصرف تخم شربتی همراه با آب لیموی تازه و یا رنده شده و یا همراه با سیب یا زردآلو یک نوشیدنی سالم است که موجب تنظیم قند خون در طول روز می‌شود.

این دکترای طب طبیعی عنوان کرد: تخم شربتی اگر همراه با غذا خورده شود، به تامین انرژی روزانه بدن به صورت تدریجی کمک خواهد کرد.

ناصری با بیان اینکه دانه‌های تخم شربتی هنگام ورود به آب حالت ژلاتینی پیدا می‌کند، گفت: مصرف این دانه‌های حجیم باعث می‌شود فرد احساس سیری داشته باشد و از همین رو جلوی افزایش وزن افراد گرفته می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha