• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404031308815
  • خبرنگار : 50022

کشف ۴۸ ماینر غیرمجاز از زیرزمینی در کرج / با گزارش ماینرهای غیرقانونی تا ۲۰۰ میلیون پاداش بگیرید!

کشف ۴۸ ماینر غیرمجاز از زیرزمینی در کرج / با گزارش ماینرهای غیرقانونی تا ۲۰۰ میلیون پاداش بگیرید!

ایسنا/البرز مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز گفت: ۴۸ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز (ماینر) با بار مصرفی ۴۰۰ آمپر و برق غیرمجاز در زیرزمین یک واحد تولیدی متروکه در شهرستان کرج کشف و تحویل مراجع انتظامی شد.

مسعود خواجه وند با بیان اینکه میزان برق مصرفی این مرکز غیرمجاز معادل مصرف ٢٠٠ خانوار است گفت: مصرف مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز موجب بروز مشکل در فرایند تأمین برق پایدار مشترکان می‌شود و با تحمیل فشار و نوسان به شبکه توزیع برق، موجب تضییع حقوق مردم و آسیب به تجهیزات شبکه و وسایل برقی شهروندان می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از توزیع برق البرز، او اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده فعالیت‌های مشکوک در این زمینه، اطلاعات آن را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ ارسال کنند و از پاداش ارزنده آن تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان برخوردار شوند.

مراکز استخراج ارز دیجیتال را اطلاع دهید تا ۲۰۰ میلیون تومان پاداش می‌گیرید

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha