• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404031308923
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:

همه باید کمک کنیم گره از مشکلات واحدهای تولیدی گشوده شود

همه باید کمک کنیم گره از مشکلات واحدهای تولیدی گشوده شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با تاکید بر رفع مشکلات واحدهای تولیدی و لزوم حمایت همه جانبه از  آنها، بر بازگشت نیروهای تعدیل شده برخی از این واحدها به محل کار تأکید کرد. 

منوچهر حبیبی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که عصر سه‌شنبه ۱۳ خرداد در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: تا جایی که می‌توان باید به واحدهای تولیدی کمک کنیم تا سرپا بمانند و فعالیت اقتصادی‌شان را ادامه دهند. 

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی چرخ‌های محرکه اقتصادی استان هستند، گفت: اولویت اول ما باید حفظ این واحدها و تلاش برای افزایش تولیدات آنها و افزایش نیروی کارشان باشد. 

حبیبی همچنین بر بازگشت به کار نیروهای تعدیل شده در برخی واحدهای تولیدی تأکید و اضافه کرد: همه مدیران  باید برای رفع مشکلات این واحدها نهایت تلاش خود را به کار گیرند و اهتمام لازم را داشته باشند. 

استاندار کرمانشاه ادامه داد: یکی از اهداف اصلی ما در استان رشد تولید، سرمایه‌گذاری، مقابله با بیکاری و رشد نرخ اشتغال است و در این راستا همه باید کمک کنند تا گره از مشکلات واحدهای صنعتی گشوده شود.

وی در ادامه به نقش بانک‌ها در کاهش و رفع مشکلات واحدهای تولیدی نیز اشاره کرد و گفت: بانک‌ها باید در پرداخت تسهیلات و همچنین امهال و تقسیط بدهی‌ این واحدها نهایت همکاری را داشته باشند.

حبیبی در پایان از بانوان اشتغال آفرین استان به نیکی یاد کرد و گفت: اقدام این افراد در نوع خود بسیار ارزشمند است و همه متولیان امر خصوصاً مدیران بانکها باید مساعدت لازم را به عمل آورند تا دیگر بانوان نیز تشویق به حضور در عرصه‌های اقتصادی و اشتغال آفرینی شوند.

در این جلسه مدیران تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان به بیان مشکلات و نیازمندی‌های خود پرداختند. 

امهال تسهیلات دریافتی، همکاری بیشتر بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات،  بخشودگی جرائم بانکی و دیرکرد اقساط، ترخیص کالا از گمرک،  تقسیط بدهی‌ گاز و برق مصرفی و همچنین حق بیمه تأمین اجتماعی و حل مشکلات مالیاتی از مهمترین درخواست‌های صاحبان واحدهای تولیدی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha