• دوشنبه / ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۳۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404092416263
  • خبرنگار : 71933

آکسیوس: کاخ سفید ترور رائد سعد را محکوم کرد

آکسیوس: کاخ سفید ترور رائد سعد را محکوم کرد

آکسیوس نوشت که کاخ سفید با ارسال پیامی شدید اللحن به نخست وزیر رژیم صهیونیستی ترور رائد سعد از رهبران جنبش حماس را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، پایگاه خبری آمریکایی آکسیوس به نقل از مسئولان این کشور اعلام کرد کاخ سفید با ارسال پیامی شدید اللحن به «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ترور رائد سعد از رهبران جنبش حماس را محکوم کرد.

این منبع آمریکایی با تاکید بر اینکه کاخ سفید این اقدام را نقض آتش بس قلمداد کرده، اشاره کرد که «مارک روبیو»، وزیر خارجه آمریکا، «استیو ویتکاف»، فرستاده رئیس جمهور آمریکا به منطقه و «جرد کوشنر»، مشاور رئیس جمهور آمریکا نسبت به نتانیاهو به شدت ابراز ناامیدی کردند.

این مسئولان آمریکایی اعلام کردند دولت رژیم اشغالگر پیش از ترور رائد سعد از رهبران حماس واشنگتن را در جریان قرار نداده و با دولت آمریکا مشورت نکرده است.

این مقامات آمریکایی افزودند که نتانیاهو در ۲ سال گذشته در عرصه بین الملل مطرود شده و رهبران منطقه اعتمادی به نتانیاهو نداشته و اعتراضات گسترده‌ای علیه هرگونه ارتباط با وی وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha