• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404031509413
  • خبرنگار : 50184

مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه:

برای حضور در لیگ برتر زیرساخت‌های لازم مهیا نبود/ فصل بعد تیمی باتجربه‌تر خواهیم بود

برای حضور در لیگ برتر زیرساخت‌های لازم مهیا نبود/ فصل بعد تیمی باتجربه‌تر خواهیم بود

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه از منتفی شدن حضور تیمش در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال خبرداد و گفت: کاملا آماده خرید امتیاز یک تیم لیگ برتری بودیم و تمام مقدمات را فراهم کرده بودیم، اما زیرساخت‌های لازم در کرمانشاه برای این سطح از فوتبال وجود نداشت.

افشین حسنی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فراز و نشیب‌های اولین حضور تیمش در رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال کشور، اظهار کرد: سال گذشته به فاصله حدود ۱۰ روز مانده تا شروع رقابت‌های لیگ تیم را تشکیل دادیم، درحالی که تیم‌های دیگر از یکی دو ماه قبل تمرینات خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: عدم تمرینات بدنسازی تیم پیش از شروع رقابت‌های لیگ از یک سو و بالا بودن میانگین سنی بازیکنانمان از سوی دیگر باعث شد تا در هفته‌های پایانی نیم فصل اول عملکرد مطلوبی نداشته باشیم، با این حال مجموع عملکرد تیم ما در این نیم فصل رضایت بخش بود.

مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه تصریح کرد: در پایان نیم فصل اول رقابت‌های لیگ دسته اول چند بازیکن خوب را جذب و به تیم تزریق کردیم، با این وجود به علت شناختی که تیم‌ها از همدیگر پیدا کرده بودند، نتیجه گرفتن در نیم فصل دوم سخت‌تر شد.

وی با بیان اینکه مجموعا از عملکرد تیمش در این فصل از رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال راضی است، عنوان کرد: در همان شروع رقابت‌های لیگ هم اعلام کردیم که با توجه به اینکه اولین دوره حضورمان در لیگ دسته اول فوتبال است، روی ماندن و تثبیت حضورمان در این لیگ تمرکز داریم.

مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه درخصوص تغییراتی که طی این فصل روی نیمکت سرمربیگری این تیم اتفاق افتاد نیز گفت: در شروع لیگ با علی نظرمحمدی قرارداد داشتیم و علیرغم اینکه شروع خوبی با ایشان داشتیم، اما در ادامه خودش علاقمند به حضور در تیم داماش گیلان بود و به همین دلیل همکاری ما با ایشان به پایان رسید. در ادامه با بهنام سراج سراج قرارداد بستیم و با وجود اینکه از عملکردشان راضی بودیم، اما به اصرار خودش برای بهتر شدن اوضاع تیم کناره گیری کرد.

وی افزود: در ادامه همکاری ما با مهدی پاشازاده شروع شد که با وجود اینکه ایشان هم خوب کار می‌کرد، اما متاسفانه نتیجه نمی‌گرفت و این مسئله باعث قطع همکاری ما شد. تا اینکه در هفته‌های پایانی لیگ با فرشید استحقاری از مربیان بومی استان که از ابتدای لیگ در کادر فنی کنار تیم بود، توافق شد تا هدایت تیم را بر عهده بگیرد که خوب هم توانست تیم را در هفته‌های باقی مانده هدایت کند.

وی ادامه داد: در این فصل با چهار مربی همکاری داشتیم که همه آنها برای تیم بعثت زحمت کشیدند و قدردان زحمات آنها هستیم.

برای حضور در لیگ برتر زیرساخت‌های لازم مهیا نبود/ فصل بعد تیمی باتجربه‌تر خواهیم بود

آماده حضور در لیگ برتر بودیم 

حسنی به مشکلاتی که تیمش طی فصل گذشته لیگ با آن مواجه شد هم اشاره کرد و گفت: متاسفانه استان از نظر زیرساختی آمادگی حضور یک تیم در لیگ دسته اول را نداشت و درحالی که ما باید حداقل دو استادیوم مورد تایید داشته باشیم، اما هیچکدام از استادیوم‌های ما استانداردهای لازم را برای میزبانی تیم‌های لیگ دسته اول نداشت.

وی ادامه داد: این موضوع باعث شده بود تا مدام از سوی سازمان لیگ اخطارهایی مبنی انتقال بازی‌های خانگی تیم بعثت به ما داده شود و گاهی حتی تهدیدها بسیار جدی می‌شد، تا اینکه در نهایت استاندار کرمانشاه به موضوع ورود کرد و توانستیم در هفته‌های پایانی لیگ با رایزنی مسئولین میزبانی بازی‌های خانگی را حفظ کنیم. در عین حال با دستور استاندار مقرر شده که برای فصل بعدی، استادیوم آزادی استانداردسازی شده و نواقص استادیوم ۱۵ خرداد نیز رفع شود.

مدیرعامل باشگاه بعثت در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص زمزمه‌هایی مبنی بر حضور تیمش در لیگ برتر فوتبال با خرید امتیاز یک تیم لیگ برتری هم گفت: ما کاملا آماده خرید امتیاز یک تیم لیگ برتری بودیم تا بعثت در این لیگ حضور داشته باشد و شادی مردم شهرمان را مضاعف کنیم. حتی دو اسپانسر هم پای کار آمدند و قرار بود تا حامی ما باشند، لذا نشست‌هایی را با مسئولین ورزش برگزار کردیم و برآیند پنج ساعت نشست ما این بود که به دلیل نبود زیرساخت‌ها، کرمانشاه آمادگی حضور تیمی در رقابت‌های لیگ برتر را ندارد.

وی تاکید کرد: اگر زیرساخت‌های لازم را در کرمانشاه داشتیم، قطعا فصل آینده در لیگ برتر فوتبال شرکت می‌کردیم، اما متاسفانه این موضوع منتفی شد.

برای حضور در لیگ برتر زیرساخت‌های لازم مهیا نبود/ فصل بعد تیمی باتجربه‌تر خواهیم بود

۴ گزینه برای سرمربیگری تیم داریم

حسنی در ادامه در خصوص برنامه ریزی‌ها برای حضور تیمش در فصل آتی رقابت های لیگ دسته اول هم گفت: ظرف دو هفته آینده سرمربی جدید تیم را معرفی خواهیم کردیم و تلاش می‌کنیم تیم جدیدی ببندیم که از همان ابتدا مدعی صعود باشد.

وی یادآورشد: به دلیل حضور تیممان در لیگ دسته اول و شناختی که مربیان نسبت به آن پیدا کرده‌اند، چهار سرمربی پیشنهاد همکاری با بعثت داده‌اند که قرار است در نشست هیات مدیره باشگاه گزینه‌ها را بررسی و یکی از آنها را انتخاب کنیم.

مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه تصریح کرد: باتوجه به اینکه اکثر بازیکنان سال گذشته ما از نظر فنی و اخلاقی مورد تایید بودند، لذا همان شاکله را برای فصل بعدی حفظ خواهیم کرد، غیر از چند بازیکن ما مانند حامد عسگری که از لیگ برتر پیشنهاد دارد، با بقیه بازیکنان قرارداد خواهیم بست و تلاش می‌کنیم چند بازیکن جدید خوب را هم جذب کنیم.

وی خاطرنشان کرد: لیگ دسته اول احتمالا از ۲۵ مرداد شروع خواهد شد و ترکیب تیم ما باید تا ۱۵ تیر مشخص شود و تمریناتمان را آغاز کنیم.

برای حضور در لیگ برتر زیرساخت‌های لازم مهیا نبود/ فصل بعد تیمی باتجربه‌تر خواهیم بود

بانوان تماشاگر افتخار تیم بعثت شدند

حسنی در بخش دیگری از این گفت و گو در خصوص حضور پرشور هواداران تیم بعثت در بازی‌های خانگی نیز گفت: به خود می‌بالیم که سومین تیم پرطرفدار لیگ بودیم. در شروع لیگ تصورش را نمی‌کردیم که بازی‌هایمان تا به این اندازه مورد استقبال فوتبال دوستان قرار گیرد، به گونه‌ای که حتی در یکی از بازی‌ها هواداران ما ۹۰ دقیقه زیر باران تیمشان را تشویق کردند که جای قدردانی دارد.

وی با بیان اینکه تیم بعثت نماینده غرب کشور در لیگ دسته اول فوتبال بود، عنوان کرد: هواداران ما تنها منحصر به استان خودمان نبودند، بلکه از استان‌های غرب کشور هم هواداران زیادی داشتیم و نتایج‌ خوب خانگی را با حمایت همین هواداران گرفتیم‌.

مدیرعامل باشگاه بعثت کرمانشاه از برنامه ریزی برای ساماندهی هواداران پرشور تیم بعثت خبر داد و گفت: امسال کانون هواداران تیم بعثت را راه اندازی خواهیم کرد و کارت هواداری برایشان صادر می‌کنیم. برنامه ریزی شده تا کانون هواداران ما به عنوان یک تشکیلات ثبت شود.

وی به حضور بانوان هوادار تیم بعثت در بازی‌های خانگی نیز اشاره کرد و افزود: یکی از افتخارات و برگ‌های زرین تیم بعثت در فصل گذشته لیگ دسته اول فوتبال این بود که از بازی اول تا بازی آخری که در کرمانشاه میزبانی تیم‌ها را داشتیم، بانوان هوادار ما بدون کوچکترین مشکلی در استادیوم حضور پیدا کردند و تیمشان را تشویق کردند و عکس آنها به‌ عنوان حضور بانوان ایرانی در لیگ فوتبال برای AFC ارسال شده است.

حسنی یادآورشد: از شورای تامین استان و نیروی انتظامی بابت تمهیداتی که برای حضور بانوان هوادار در بازی‌های خانگی بعثت اندیشیده بودند قدردانی می‌کنم، چرا که حمایت آنها باعث شد تا حضور بانوان کرمانشاهی در استادیوم به عنوان الگویی برای سایر تیم‌ها باشد.

وی در پایان به در پیش بودن فصل جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال اشاره کرد و گفت: برای فصل جدید تیمی باتجربه‌تر خواهیم بود، اما نیاز اصلی تیم ما حمایت مسئولین از استاندار و نمایندگان گرفته تا اعضای شورای شهر و شهرداری و مسئولین اداره ورزش است. از آنها می‌خواهیم در کنار تیم بعثت باشند، چراکه این تیم شادی و نشاط را به جوانان کرمانشاهی هدیه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha