• جمعه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404031609829
  • خبرنگار : 50649

شهردار شیراز خبر داد

اجرای ۲۴۰ پروژه محرومیت‌زدایی با بودجه ۱۶ هزار میلیارد ریالی در شیراز

اجرای ۲۴۰ پروژه محرومیت‌زدایی با بودجه ۱۶ هزار میلیارد ریالی در شیراز

ایسنا/فارس شهردار شیراز با اشاره به عملکرد سه‌ ساله مدیریت شهری گفت: طی سه سال گذشته، بیش از ۲۴۰ پروژه عمرانی، خدماتی و فرهنگی‌ ورزشی با رویکرد محرومیت‌زدایی در شیراز اجرا یا آغاز شده است که حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال از بودجه شهرداری را به خود اختصاص داده‌اند.

محمدحسن اسدی جمعه، ۱۶ خرداد در نشست بررسی روند اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در شیراز گفت: طی سه سال گذشته، بیش از ۲۴۰ پروژه عمرانی، خدماتی و فرهنگی‌ ورزشی با رویکرد محرومیت‌زدایی در مناطق مختلف شیراز اجرا یا آغاز شده که حدود ۱۶ هزار میلیارد ریال از بودجه شهرداری را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به عملکرد سه سال گذشته مدیریت شهری تصریح کرد: مدیریت شهری فقط محدود به پروژه‌های کلان نیست و توجه به محله‌ها و مناطق کم‌برخوردار از اولویت‌های جدی ما بوده است. اجرای این ۲۴۰ پروژه نشان می‌دهد که شهرداری شیراز، توسعه محله‌محور را در کنار طرح‌های کلان دنبال کرده است.

اسدی ادامه داد: این پروژه‌ها اگرچه پراکنده و بعضاً در مقیاس کوچک‌تر هستند، اما تأثیر قابل‌توجهی در بهبود زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در محله‌ها داشته‌اند.

شهردار شیراز با تأکید بر هم‌افزایی همه دستگاه‌ها در پیشبرد طرح‌ها گفت: هیچ اقدامی بدون همدلی و تلاش جمعی ممکن نیست. همان‌طور که با کار شبانه‌روزی برخی گره‌های ترافیکی باز شد، محرومیت‌زدایی نیز نیازمند پیگیری و عزم همگانی است.

اسدی بیان کرد: سال جاری، زمان به ثمر نشستن بسیاری از این پروژه‌هاست و مسیر محرومیت‌زدایی با پروژه‌هایی به ارزش بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال تا سال آینده ادامه خواهد یافت.

تأکید شورای شهر بر شفافیت و مستندسازی

در این نشست، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، با اشاره به لزوم شفاف‌سازی روند پروژه‌ها اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید گزارش دقیق و مستندی از اقدامات محرومیت‌زدایی در سال ۱۴۰۳ ارائه دهند تا مدیران و شهروندان بتوانند روند پیشرفت طرح‌ها را به‌درستی رصد کنند.

سیدابراهیم حسینی افزود: هزینه‌کرد اعتبارات باید هدفمند، قابل ارزیابی و منطبق با نیازهای واقعی مردم باشد تا اعتماد عمومی تقویت شود.

لزوم نیازسنجی و توانمندسازی محله‌ها

رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر نیز با تأکید بر ضرورت اولویت‌بندی واقع‌بینانه گفت: محرومیت‌زدایی باید براساس نیازسنجی میدانی و متناسب با ویژگی‌های هر محله انجام شود.

سیده‌مریم حسینی، توانمندسازی زنان و استفاده مؤثر از ظرفیت اجتماعی محله‌ها را از الزامات موفقیت این رویکرد دانست و تأکید کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه دستگاه‌ها، می‌توان گام‌های مؤثری برای حل مشکلات مناطق کم‌برخوردار برداشت.

به گزارش ایسنا، در پایان این نشست، هم‌افزایی بین شهرداری و سایر نهادها، شفافیت در عملکرد و استفاده مؤثر از منابع، به عنوان ارکان تحقق عدالت اجتماعی در شیراز مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۶ ۱۲:۰۱

کدام محرومیت زدایی خاتونک و کرونی هنوز دارای معابر و کوچه های خاکی و همینطور عدم وجود حمل و نقل عمومی است

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۶ ۱۶:۲۱

از جناب دکتر اسدی و همکارانشان خواهش داریم در خلال بازدیدهای شهری لطفا خودتان از نزدیک وضعیت خیابان عصر ایران واقع در بلوار امیرکبیر را از لحاظ خیابان و پیاده راه و دکل های برق فشار قوی و.... مشاهده بفرمایید. اینجا بیشتر به شهرک صنعتی شباهت دارد.ممنو

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۶ ۱۷:۱۰

درود بر شما واقعاً در مناطق محروم دارن کار میکنند

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۷ ۰۷:۴۳

درودوخسته نباشید خدمت مسول دل سوزشیراز.لطفا ی سر ب خاتونک وجاده وکوچهای بدون بهداشتش بزنید.وب داد این محله برسید.خیلی ناجوره این جاده مخصوصاجاده گردنه بلوک سیمانی گذاشتن نور ماشینا میافته توچشم راننده.وکنترل ازدست میدی.تاریک وپراز چاله وترک اسفالت.