سعید نارویی در گفت و گو با ایسنا، افزود: هماکنون ۹۶۵ هکتار از باغات سیستان و بلووستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که از این میزان ۹۰۸ هکتار بارور و ۵۸ هکتار هنوز غیربارور است.
وی ادامه داد: برداشت زردآلو از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اواسط تیرماه در سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت ۱۰ هزار و ۵۵۵ تن زردآلو در این استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب منطقه زردآلوهای تولید شده در این منطقه از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردارند و علاوه بر مصرف تازه خوری بخشی از آن نیز برای تولید خشکبار و سایر فرآوردههای غذایی استفاده میشود.
نارویی عمده شهرستانهای تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد و گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی سیستان و بلوچستان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.
وی با اشاره به خواص ارزشمند این میوه تابستانی اظهار کرد: زردآلو سرشار از ویتامین، بتاکاروتن و مواد معدنی مانند پتاسیم و آهن است و مصرف آن در تقویت سیستم ایمنی، سلامت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش کلسترول خون و کمک به سلامت پوست و مو بسیار موثر است.
انتهای پیام
نظرات