• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404032012794
  • خبرنگار : 50605

 رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان:

۲۵ درصد از جوانان تیران‌وکرون متأهل هستند

۲۵ درصد از جوانان تیران‌وکرون متأهل هستند

ایسنا/اصفهان رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون گفت: ۲۵ درصد از جوانان گروه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال این شهرستان متأهل هستند.

جواد بهارلویی در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: ازدواج جوانان یکی از برنامه‌های مورد توجه ورزش و جوانان در خصوص این گروه سنی بوده که برگزاری کارگاه‌های آموزشی، پیش، حین و بعد از ازدواج را برای توانمندسازی آنان انجام می‌دهد.

وی افزود: این کارگاه‌های آموزشی با کمک مؤسسات مردم‌نهاد در این شهرستان برگزار می‌شود که شبکه بهداشت و درمان و بهزیستی نیز چنین اقداماتی دارند که در یک سال گذشته بیش از هزار جوان از این خدمت بهره برده‌اند.

 رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون ادامه داد: ۲۵ درصد از گروه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال این شهرستان متأهل بوده و مابقی نیز مجرد هستند.

بهارلویی با بیان اینکه تسهیل شرایط ازدواج جوانان حائز اهمیت است، تصریح کرد: توانمندسازی برای شناخت و درک صحیح از زندگی مشترک در کاهش اختلافات و طلاق مؤثر بوده که برگزاری کارگاه‌های آموزشی و تولید محتوای دیجیتال باید صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: برای تسهیل ازدواج جوانان گروه تحت پوشش نهادهای حمایتی، جهیزیه و مساعدت مالی خرید مسکن و اجاره آن پیش‌بینی شده که با مشارکت خیران صورت می‌گیرد.

رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون با اشاره به اهدای هدیه به زوج‌های جوان گفت: هم‌زمان با هفته ملی ازدواج هدیه ۱۰ میلیون ریالی نقدی از طرف این اداره به زوج‌هایی که در آستانه عقد و برگزاری دوره‌های آموزشی بود، اهدا شد.

بهارلویی یادآور شد: شهرداری تیران در چهار سال گذشته هدیه‌ای را همراه با برگزاری مراسم جشنی به زوج-های جوان اهدا می‌کند که در زمره فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی بوده است.

وی سرمایه‌گذاری برای آموزش و توانمندسازی جوانان در تشکیل زندگی مشترک و پاسخگویی به سؤالات آنان را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: این موضوع در ازدواج، تشکیل خانواده واقعی و مبتنی بر اصول و به دور از موضوعات ظاهری کمک خواهد کرد.

رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون مشکلات اقتصادی و مالی، ازدواج، اشتغال مرتبط با استعداد و تخصص را از جمله دغدغه‌های جوانان این شهرستان بیان کرد و افزود: با تسهیل این موارد امکان تشکیل خانواده تسهیل می‌شود که البته موضوعات فرهنگی نیز در این خصوص لازم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha