هادی حقشناس امروز سهشنبه ۲۰ خرداد در جلسه شورای توسعه تعاون استان گیلان، با تاکید بر ضرورت نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی استان، اظهار کرد: نوسازی ناوگان حمل و نقل اعم از شهری و بین شهری موجب کاهش هزینه های مرتبط با تعمیرات برای رانندگان می شود.
وی خواستار بهره مندی از ظرفیت منطقه آزاد انزلی برای واردات خودروهای مناسب جهت نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی شد و افزود: یک تا دو نوع خودروی مناسب جهت حمل و نقل شهری مورد استفاده قرار گیرد.
استاندار گیلان اتاق تعاون استان را متولی نوسازی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی با محوریت فرودگاه رشت دانست و تاکید کرد: در دو ماه و ۲۰ روز نخست سال جاری ۱۱ هزار مسافر خارجی به گیلان آمدند که در مدت مشابه سال قبل کمتر از ۴۰۰ نفر بود.
حق شناس با بیان اینکه سال گذشته ۱۱۵ پرواز در هفته داشتیم و اکنون به ۱۸۰ پرواز افزایش یافته است، متذکر شد: گیلان ظرفیت بالایی در گردشگری دارد و باید زیرساختهای پذیرش و خدماترسانی به مسافران را ارتقا ببخشیم.
وی با اشاره به مصرف روزانه ۳.۵ میلیون لیتری بنزین در گیلان، بیان کرد: بخش عمده این مصرف به ناوگان تاکسیرانی اختصاص دارد که با نوسازی، علاوه بر اثر مثبت اجتماعی، کاهش آلودگی را موجب می شود؛ همچنین شاهد کاهش محسوس مصرف بنزین در سطح استان خواهیم بود.
استاندار گیلان با اشاره به اهمیت بازگشت سرمایه در طرحهای اقتصادی و تعاونی، تصریح کرد: هیچ مانعی برای اجرای طرح های کشاورزی به ویژه تجهیز و نوسازی و مدرن سازی کارخانجات برنجکویی که نقش مهمی در کاهش ضایعات و افزایش بهره وری محصول دارد، وجود نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه طرح لازم جهت تخصیص اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومانی جهت پرداخت تسهیلات به تعاونی ها و شرکت های برنجکوبی استان تهیه و تدوین خواهد شد، گفت: باید با همکاری بانک ها، مشکلات برنجکوبی ها را در بخش سرمایه در گردش و نوسازی و خرید تکنولوژی و... حل کنیم.
حق شناس همچنین به ظرفیت گیلان در بخش پرورش گل و گیاهان زینتی اشاره کرد و از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خواست اراضی ملی مستعد تولید را به تعاونی های مرتبط واگذار کند و اضافه کرد: تعاونیها می توانند از اراضی ملی محافظت کنند.
وی با بیان اینکه از توسعه کشاورزی در بخش گل و گیاه برای رونق تولید و ایجاد اشتغال حمایت می کنیم، گفت: نگاه ما توسعه کشت های باز یا گلخانهای در اراضی ملی بلااستفاده، بدون تخریب منابع طبیعی است.
انتهای پیام
نظرات