کیوان مرتضوی در گفت وگو با ایسنا، کمک هزینه ازدواج را در زمره تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی برای بیمه شدگان اجباری (مشمول قانون کار) دانست که در مدت پنج سال قبل از ازدواج حداقل دارای دو سال سابقه بیمه ای بوده و ازدواج آنها دائمی و برای اولین بار باشد.
وی افزود: زن و شوهری که هر دو بیمه شده اجباری تامین اجتماعی باشند، هر کدام می توانند از این کمک هزینه برخوردار شده و رقم آن برای هر فرد بستگی به دستمزد مبنای کسر حق بیمه وی دارد.
مدیرکل تامین اجتماعی با اشاره به اینکه در ۱۰ ماهه سال جاری، تعداد ۱۹۵۷ بیمه شده در سطح استان از این تعهد برخوردار شده اند، گفت: نسبت به دوره مشابه سال قبل، شاهد رشد هفت درصدی تعداد افراد برخوردار هستیم.
به گفته مرتضوی، رقم پرداختی بابت این تعهد معادل ۲۵ میلیارد تومان بوده که نسبت به سال قبل با ۵۵ درصد رشد همراه بوده است.
وی با اشاره به انجام غیرحضوری تمامی مراحل فرایند تعهد کمک هزینه ازدواج، از ثبت درخواست و بارگذاری مدارک تا ارائه مدارک و پرداخت، خاطرنشان کرد: شعبه یک رشت با سهمی حدود ۲۰ درصد از این میزان، به تنهایی ۴.۶ میلیارد تومان در این مدت کمک هزینه ازدواج داشته است.
انتهای پیام


نظرات