• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404032315289
  • خبرنگار : 50673

فریاد وحدت مردم بندرعباس در محکومیت تجاوز صهیونیست‌ها / درخواست «پاسخ پشیمان‌کننده»

فریاد وحدت مردم بندرعباس در محکومیت تجاوز صهیونیست‌ها / درخواست «پاسخ پشیمان‌کننده»

ایسنا/هرمزگان در پی حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به خاک ایران، مردم انقلابی و آگاه بندرعباس با حضور پرشور در خیابان‌ها، صدای اعتراض و خشم خود را علیه این جنایت آشکار به گوش جهانیان رساندند.

میدان شهید مطهری بندرعباس ظهر جمعه ۲۳ خرداد شاهد حضور اقشار مختلف مردم بود که بی‌هیچ فراخوان رسمی و به شکلی خودجوش، پس از اقامه نماز جمعه گرد هم آمدند تا ضمن محکوم‌کردن اقدام ددمنشانه دشمن، حمایت قاطع خود را از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اعلام کنند.

صدای ملت، فریادی بر سر استکبار

در این تجمع، علما، خانواده‌های معظم شهدا، بسیجیان، جوانان، زنان، کارگران و کسبه بندرعباسی، در کنار یکدیگر با در دست داشتن پرچم‌های سه‌رنگ ایران و پلاکاردهایی با شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا»، «نه به ترور»، و «ایران تسلیم نمی‌شود»، پیامی روشن را مخابره کردند: صبر ملت ایران به سر رسیده و پاسخ به این جنایت، حتمی است.

شرکت‌کنندگان در این تجمع، حمله بامدادی رژیم صهیونیستی را نه تنها تجاوز به خاک ایران بلکه حمله به کرامت، امنیت و استقلال یک ملت توصیف کردند و تأکید کردند که این اقدامات تنها انسجام ملی را تقویت و اراده ملت ایران را برای ایستادگی بیشتر خواهد ساخت.

تحلیل یک صحنه: وقتی خیابان‌های بندرعباس سنگر مقاومت می‌شود

تجمع جمعه را نمی‌توان صرفاً یک گردهمایی اعتراضی تلقی کرد. آن‌چه در بندرعباس اتفاق افتاد، تجلی اراده‌ای ملی برای دفاع از هویت، تمامیت ارضی و اقتدار کشور بود. در شرایطی که دشمن می‌کوشد با ایجاد رعب و ناامنی، مردم را از صحنه دور سازد، حضور پرشور و آرام مردم نشان داد که امنیت ملی نه در سایه سازش، که در سایه انسجام و بیداری مردمی محقق می‌شود.

میدان شهید مطهری در این روز، تنها میدان یک شهر نبود؛ سنگری بود برای بیان حقیقت، برای دفاع از خون شهدا، و برای پشتیبانی از فرماندهانی که جان خود را بر کف گرفته‌اند تا ایران، مستقل و سرافراز باقی بماند.

واکنش‌های مردمی: از دل مردم تا لب مرزها

یکی از شهروندان حاضر در تجمع در گفتگو با ایسنا گفت: این حمله نشانه ضعف دشمن است، نه قدرتش. آن‌ها از شکوه ایران و بیداری ملت ما ترسیده‌اند. جوانی دیگر با پرچم در دست تأکید کرد: ما پشت نیروهای مسلح ایستاده‌ایم. هر تجاوزی، پاسخی سخت در پی خواهد داشت.

همچنین مادر شهیدی در این مراسم گفت: فرزندم را برای این روزها داده‌ام. خون شهیدم ضمانت این انقلاب است. ما عقب نمی‌نشینیم.

تجمع بندرعباس تنها بخشی از موج مردمی در سراسر ایران بود، اما از آن‌جا که هرمزگان در خط مقدم دفاع از آب‌های نیلگون خلیج فارس و تنگه راهبردی هرمز قرار دارد، این حضور مردمی، معنایی دوچندان یافت؛ گواهی بر این‌که مردم این خطه، در برابر کوچک‌ترین تهدید، ایستاده و آماده دفاع‌اند.

در پایان این مراسم، حاضران با قرائت بیانیه‌ای، حمایت خود را از بیانیه اخیر رهبر معظم انقلاب و نیروهای مسلح اعلام کرده و خواستار «پاسخ پشیمان‌کننده» به رژیم صهیونیستی شدند.

پاسخ ملت ایران به تجاوز صهیونیستی کوبنده خواهد بود

 آیت‌الله محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با محکوم‌کردن حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، آن را نشانه‌ای از استیصال و هراس دشمن از قدرت روزافزون ایران اسلامی دانست.

آیت‌الله عبادی‌زاده در جمع مردم بندرعباس تأکید کرد: این‌گونه حرکات مذبوحانه خللی در اراده ملت ایران ایجاد نخواهد کرد و پاسخ ملت، قاطع و کوبنده خواهد بود.

وی افزود: ملت ایران، فارغ از هر قوم و مذهب، یکپارچه در کنار نیروهای مسلح ایستاده‌اند و این اتحاد شکست‌ناپذیر است.

 پاسخ ایران به حمله صهیونیست‌ها قاطع و پشیمان‌کننده خواهد بود

استاندار هرمزگان با صدور پیامی، محکومیت شدید حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران، این اقدام را نشانه‌ای از استیصال دشمن و اوج اقتدار ملی دانست و تأکید کرد: نیروهای مسلح کشور با پیروی از رهبری، پاسخی قاطع به متجاوزان خواهند داد.

وی همچنین خواستار برخورد قاطع جامعه جهانی با تجاوز و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا شادکام دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی هرمزگان، در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به برخی مناطق کشورمان و شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان عادی، این اقدام را نشانه‌ای از هراس دشمنان از پیشرفت‌های ایران اسلامی دانست و تأکید کرد: هر قطره خون این شهدا عزم ملت ایران را برای ایستادگی و پیشرفت دوچندان می‌کند.

وی با بیان اینکه این حملات خللی در اراده مردم و مسئولان کشور ایجاد نخواهد کرد، افزود: یاد و راه شهدای عزیز برای همیشه در تاریخ این سرزمین جاودانه خواهد ماند و ملت ایران با وحدت و هوشیاری از ارزش‌ها و دستاوردهای انقلاب دفاع خواهد کرد.

احمد زاهری، رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان و عضو هیئت علمی دانشگاه، در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به برخی مناطق کشورمان، بر لزوم هوشیاری و اتحاد ملی تأکید کرد.

وی ضمن تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان ایرانی در این حملات، افزود: دشمنان ملت ایران همواره با اقدامات خصمانه و هدف قرار دادن چهره‌های برجسته علمی و نظامی، در پی تضعیف اقتدار کشور هستند. در چنین شرایطی، وحدت و همدلی آحاد مردم و مسئولان رمز عبور از بحران‌ها و حفظ عزت ملی است.

زاهری با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران بر مبنای استقلال و عزت شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: تلاش دشمنان برای ایجاد ناامنی و تضعیف اراده ملی، با هوشیاری مردم و پایداری نخبگان بی‌اثر خواهد شد.

احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، با صدور پیامی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به نقاطی از کشور را به شدت محکوم کرد و با تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان سپاه و شهروندان بی‌گناه،این خون‌های پاک را پرچم وحدت ملی خواند.

مرادی تأکید کرد: رژیم صهیونیستی با اشتباه محاسباتی خود، پایانی جز اضمحلال نخواهد داشت و پاسخ ملت ایران، نویدبخش طلوعی جدید از عزت، مقاومت و پیروزی است.

حسین امیر تیموری، فرماندار شهرستان قشم، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به برخی مناطق کشور و شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان، این اقدامات را محکوم کرد و افزود: این رخدادهای تلخ، ضرورت حفظ وحدت، آرامش و هوشیاری مردم را بیش از پیش نمایان می‌کند.

وی افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری باید در برابر تهدیدات و توطئه‌های دشمنان یکصدا و متحد بمانیم تا از منافع و امنیت ملی کشور حفاظت کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha