• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1404032516217
  • خبرنگار : 71567

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها:

درخت دانشگاه با خون شهدا آبیاری شد/اساتید شهید به آرزویشان رسیدند

درخت دانشگاه با خون شهدا آبیاری شد/اساتید شهید به آرزویشان رسیدند

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با ارسال بیانیه‌ای تاکید کرد؛ امروز دوباره درخت دانشگاه به خون شهدا آبیاری شد، اساتید فرهیخته دانشگاه به آرزوی دیرینه‌شان یعنی شهادت رسیدند.

به گزارش ایسنا، متن پیام نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم قل لَّن یُصِیبَنَآ إِلَّا مَا کَتَبَ ٱللَّهُ لَنَا هُوَ مَوۡلَیٰنَاۚ وَعَلَی ٱللَّهِ فَلۡیَتَوَکَّلِ ٱلۡمُؤۡمِنُونَ غده سرطانی و تروریستی صهیونی با تکیه بر حمایت شیطان بزرگ بار دیگر دست به جنون زد و خون جمعی از مدافعان اسلام و ایران اسلامی و دانشمندان گرانقدر و بهترین فرزندان این آب و خاک را بر زمین ریخت. دیگر جایی برای اعتماد به آمریکا و غرب برای سهل اندیشان نیز باقی نمانده است. 

سوگ بزرگ فرماندهان نظامی و دانشمندان و خانواده‌ها و کودکان معصوم همان قدر که ملت ایران را داغدار کرد،  برای پیش برد مسیر انقلاب و انتقام از صهیونیست ها و ریشه‌کنی این غده سرطانی عزم آنان را جزم تر می کند. آمیخته شدن خون فرماندهان نظامی و اساتید دانشگاه نشان می دهد دشمن ایران نابودی خود را در این همبستگی می دانسته و می داند.

امروز دوباره درخت دانشگاه به خون شهدا آبیاری شد، اساتید فرهیخته دانشگاه، شهیدان طهرانچی، عباسی، فقهی، ذوالفقاری، مینوچهر و مطلبی‌زاده به آرزوی دیرینه شان یعنی شهادت رسیدند.

این ترورها قطعا برای جامعه دانشگاهی کشور دردآور و سوگمندانه است اما سبب تناور شدن شجره‌ علم وفناوری در کشور خواهد شد. سنگر دانشگاه مملو از رهروان و شاگردان و همسنگران این دانشمندان عزیزند و کار تولید علم برای صلح و امنیت برای مظلومان عالم و مجازات ظالمان را با توان بیش تر پیش خواهند برد».

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha