• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۳:۱۰
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1404032516753
  • خبرنگار : 71533

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

رئیس سازمان اطلاعات سپاه به شهادت رسید

سپاه پاسداران در بیانیه‌ای از شهادت سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه خبر داد.

به گزارش ایسنا، متن کامل بیانیه بدین شرح است:

انا من المجرمون منتقمون

به استحضار ملت شریف ایران می رساند، ارتش رژیم سفاک متوهم صهیونی امروز به تعرضات و شرارت های خود علیه ایران اسلامی ادامه داد. بار دیگر هویت رذل و تروریستی خود را با هدف گیری مردم عزیز در اماکن مسکونی و ترور و شهادت سه تن از سربازان گمنام امام زمان عج و سرداران مجاهد اطلاعاتی، شهیدان محمد کاظمی، حسن محقق و محسن باقری آشکار ساخت.

رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در ادامه پاسخ های کوبنده به ویژه در انتقام از جنایات های امروز رژیم تروریستی، با اجرای موج جدیدی از عملیات موشکی ، مراکز اطلاعاتی رژیم غاصب را بعنوان مرحله سوم عملیات وعده صادق ۳ مورد هدف قرار دادند.

حامیان این رژیم جنایتکار بدانند، همچنان عملیات های موثر و هدفمند علیه اهداف حیاتی این رژیم جعلی تا نابودی کامل آن ادامه خواهد یافت.

ومن نصر الا من عندالله عزیز الحکیم

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha