• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404032617047
  • خبرنگار : 71588

وقاحت یک مرکز مطالعاتی صهیونیستی درباره مجازات قضات دادگاه کیفری بین‌المللی

وقاحت یک مرکز مطالعاتی صهیونیستی درباره مجازات قضات دادگاه کیفری بین‌المللی

در حالی که رژیم کوک کش صهیونیستی در تجاوزات خود به ایران زنان و کودکان بسیاری را به شهادت رسانده یک مرکز مطالعاتی اسرائیلی در موضعی وقیحانه به رغم کشتارهای رژیم صهیونیستی در واکنش به صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی، این اقدام را ناقض قوانین بین‌المللی و زیر پا گذاشتن وظایف حقوقی بر اساس انگیزه‌های سیاسی ‌دانست و خواستار تحریم و مجازات قضات و دادستان دادگاه شد!

به گزارش ایسنا، مرکز مطالعات «قدس برای امنیت و امور خارجی» در گزارشی که در وبگاه رسمی خود منتشر کرد، صدور حکم بازداشت از سوی دادگاه کیفری بین‌المللی (لاهه) علیه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ پیشین این رژیم، را تجاوز به صلاحیت حقوقی دادگاه و نقض آشکار حقوق بین‌الملل دانست.

بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، در این گزارش کذایی آمده است که این دادگاه با صدور این احکام، مفاد کنوانسیون وین ۱۹۶۹ را نقض کرده و صلاحیت حقوقی خود را فراتر از واقعیت‌های بین‌المللی گسترش داده است؛ آن هم در حالی که (رژیم) اسرائیل به اساسنامه رم، نپیوسته است.

مرکز یادشده از ایالات متحده خواست علیه کریم خان، دادستان این پرونده و قضاتی که در صدور این احکام دخیل بودند، تحریم‌هایی اعمال کند.

این گزارش دادگاه را «نمایشی و بی‌اثر» توصیف کرده و ادعا می‌کند که با وجود بودجه‌ای بیش از ۱۹۵ میلیون یورو و بیش از ۹۰۰ کارمند در سال ۲۰۲۵، این نهاد تنها ۶ نفر را طی بیش از دو دهه محاکمه کرده است.

نویسندگان گزارش مذکور همچنین مدعی شده‌اند که ادعاهای مطرح‌شده علیه بنیامین نتانیاهو واقعیت‌های امنیتی را نادیده گرفته است و بر اساس روایت‌های جنبش حماس شکل گرفته است. 

آن‌ها با اشاره به موضع دادگاه عالی رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه این رژیم «اشغالگر نوار غزه» نیست، تأکید کرده‌اند که فلسطین صلاحیت واگذاری اختیار قضایی به دادگاه لاهه را ندارد.

این وقاحت صهیونیست‌ها در حالی است که تعدادی از کودکان و غیر نظامیان ایرانی در حملات رژیم صهیونسیتی به شهادت رسیدند و قربانی جنایت‌های رژیم صهیونیستی شدند ، قربانی ادعایی که می‌گوید ما کاری به مردم عادی نداریم.

این در حالی است که فادی العبدالله، سخنگوی دادگاه کیفری بین‌المللی اعلام کرده بود که قضات دادگاه دلایل معقولی یافته‌اند که نشان می‌دهد نتانیاهو و گالانت مسئول ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت هستند.

دادگاه لاهه ۲۱ نوامبر ۲۰۲۴ در پی عملیات‌های نظامی رژیم صهیونیستی که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ علیه نوار غزه آغاز شد، حکم‌های بازداشتی را علیه نتانیاهو و گالانت به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و ضدبشری در حق فلسطینی‌های ساکن نوار غزه صادر کرد.

دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ ۶ فوریه ۲۰۲۵ با صدور یک فرمان اجرایی دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه هلند را در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی و همزمان با حضور «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم در واشنگتن دی‌سی تحت تحریم قرار داد.

وزیر امور خارجه آمریکا یادآوری کرد که واشنگتن و رژیم صهیونیستی هیچ یک به اساسنامه رُم که مبنای تاسیس این دیوان است نپیوسته‌اند.

از دوم مارس گذشته، ارتش رژیم صهیونیستی تمامی گذرگاه‌های غزه را به روی کمک‌های غذایی، دارویی و اقلام امدادی بسته است. این محاصره باعث وخامت شدید اوضاع انسانی و به‌ویژه سیستم درمانی در این منطقه شده و بحران‌هایی همچون کمبود خون را به‌مرز فاجعه رسانده است.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha