• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404032617264
  • خبرنگار : 50187

معاون آموزش و پرورش خبر داد

جذب ۵۰۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل استان کرمان

جذب ۵۰۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل استان کرمان

ایسنا/کرمان معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: ۵۰۱ دانش آموز ابتدایی بازمانده از تحصیل با اجرای طرح شهید محمودوند در استان جذب شده‌اند.

طاهره زحمتکش امروز ۲۶ خرداد در جلسه مجازی تبیین برنامه‌های معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان با محوریت جشنواره اصلاح روش‌های آموزش و طرح اجتماعات یادگیری اظهار کرد: در شرایط فعلی کشور، امیدآفرینی در خانواده و اجتماع رسالت همه ماست و در هر شرایطی بایستی به وظایف اصلی خود خوب عمل کنیم.

وی در بخش دیگر سخنانش بیان کرد: تصحیح اوراق پایه دوازدهم باید با تلاش، تمرکز و ارتباط با مدیران سریع‌تر انجام شود تا جایگاه استان در این زمینه ارتقا یابد.

زحمتکش افزود: ثبت نام دانش آموزان و ثبت سفارش کتاب در سامانه‌های مربوطه هر چه سریع‌تر باید انجام شود تا افزایش پوشش تحصیلی پایه اول را هم در پی داشته باشد.

معاون آموزش و پرورش استان کرمان گفت: درباره طرح «حامی» بخشنامه و شیوه‌نامه برای تابستان ارسال شده از اول تیر تا پایان مرداد ۱۴۰۴ کلاس‌ها برای دانش‌آموزان نیازمند به تلاش بیشتر برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تابستانی جهادی در پیش داریم، افزود: با تلاش همکاران در اجرای طرح حامی، ۵۰۱ بازمانده از تحصیل در استان کرمان جذب و ۳۶۱۵ نفر نیز تعیین تکلیف شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha