عبدالسلام بلوچ زاده در گفت وگو با ایسنا با اشاره به دریافت آثار فرهنگی، هنری و تولیدات رسانه ای، گفت: غیرتمندی، وطن دوستی و مرزداری در خون و جان مردم و همچنین در فرهنگ وهنر این دیار همواره شهره و زبانزد بوده است، از این رو این اداره کل آماده دریافت این آثار، با توجه به ظرفیت بینظیر مردم در این راستا با عنوان پویش استانی «مادرم ایران» است.
او افزود: اهمیت انسجام و اتحاد ملی در کشور و استان سیستان و بلوچستان، در جنایت های اخیر آمریکای جنایتکار و رژیم منحوس اسرائیل کودک کش، باعث خلق آثار فرهنگی وهنری بسیاری شده که از امروز، این آثار با عنوان پویش «پویش مادرم ایران» منتشر خواهد شد.
وی از هنرمندان و مردم خواست، آثار فرهنگی، هنری و رسانه ای را با موضوعات وطن دوستی که باعث دلگرمی سربازان و مدافعان کشور عزیزمان ایران خواهد شد به دبیرخانه این پویش جهت انتشار ارسال کنند و در انتشار وسیع آن در فضای مجازی و رسانه ای، نهایت تلاش را داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات