• سه‌شنبه / ۳ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404040301993
  • خبرنگار : 50184

رئیس کل دادگستری استان:

۹۷ درصد ابلاغ‌ها در کرمانشاه الکترونیکی است

۹۷ درصد ابلاغ‌ها در کرمانشاه الکترونیکی است

ایسنا/کرمانشاه رئیس کل دادگستری کرمانشاه از افزایش دو درصدی ابلاغ‌های الکترونیکی در کرمانشاه طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۹۷ درصد از ابلاغ‌ها در کرمانشاه الکترونیکی است.

به گزارش ایسنا، شهرام کرمی، امروز(سوم تیر) به مناسبت هفته قوه قضائیه در نشستی خبری، بااشاره به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کشورمان، ضمن تقدیر از عملکرد نیروهای مسلح، اظهارکرد: پس از حمله رژیم صهیونیستی، مردم ایران چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور با هم متحد شدند و نگذاشتند دشمن به مطامع خود دست پیدا کند.  

وی افزود: پس از حمله آمریکای جنایتکار به تاسیسات هسته‌ای کشورمان نیز نیروهای مسلح توانستند پاسخی در خور به او بدهند که همگی اینها حاصل خون پاک شهدا و مقاومت و ایستادگی مردم شریف ایران است. 

رئیس کل دادگستری کرمانشاه در ادامه سخنانش به فرارسیدن هفته قوه قضائیه (اول تا هفتم تیر) اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته مجموعه دستگاه قضایی استان تلاش کرد تا با برنامه ریزی‌های انجام شده، عملکرد موفقی را داشته باشد. 

سال گذشته ۵۹۶ هزار پرونده وارد دستگاه قضایی استان شد

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ مجموعا بیش از ۶۱۰ هزار پرونده وارد دستگاه قضایی استان شد و باتوجه به اینکه هرساله این آمار افزایشی است، پیش بینی می‌شد که در سال ۱۴۰۳ نیز روند افزایشی بین هفت تا ۱۰ درصدی را در ورودی پرونده‌ها داشته باشیم، اما با تمهیدات اندیشیده شده نه تنها توانستیم جلوی روند افزایشی آن را بگیریم، بلکه روندی کاهشی نیز در ورودی پرونده‌ها داشتیم. 

کرمی خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۳ مجموعا بیش از ۵۹۶ هزار پرونده وارد دستگاه قضایی استان شد که این آمار نسبت به سال ماقبل آن کاهشی ۲.۳ درصدی را نشان می‌دهد. 

وی همچنین تعداد کل پرونده‌های مختومه شده در سال گذشته را نیز بیش از ۵۹۴ هزار پرونده اعلام کرد و گفت: پرونده‌هایی که از سال گذشته باقی ماند و در سالجاری رسیدگی می‌شوند، حدود ۶۸ هزار پرونده است که نسبت به سال ماقبل حدود ۲۰۵ درصد کاهش دارد. 

۳۴ درصد پرونده‌های قضایی در کرمانشاه به سازش ختم شد

رئیس کل دادگستری استان در ادامه به ابلاغ سند تحول قضایی در سالهای گذشته و اجرای آن در استان اشاره کرد و گفت: در این سند بر کاهش تعداد شعب نامتعارف در دستگاه قضایی تاکید شده، یعنی شعبی که بیش از ۲۰۰ پرونده مانده داشته باشند. 

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ تعداد شعب نامتعارف در دستگاه قضایی استان ۲۶ شعبه بوده، عنوان کرد: در سال گذشته این تعداد را به ۱۸ شعبه کاهش دادیم. 

کرمی در ادامه در خصوص مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در استان طی سال گذشته نیز گفت: سال گذشته بصورت میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در استان  ۷۱ روز بوده است. 

به گفته این مسئول، همچنین طی سال گذشته ۳۴ درصد از پرونده‌های قضایی در کرمانشاه به سازش ختم شد. 

وی در ادامه در خصوص تعداد پرونده‌هایی که در کرمانشاه روی آنها اعتراض می‌خورد نیز گفت: در سال ۱۴۰۲ روی حدود ۲۲.۵ درصد از پرونده‌هایی که رای آنها صادر شده بود،  اعتراض خورد و به تجدید نظر خواهی رفت، در حالی که این آمار در سال ۱۴۰۳ به ۱۸.۹ درصد رسید و کاهشی ۳.۴ درصدی را تجربه کردیم. 

۹۷ درصد از ابلاغ‌ها در کرمانشاه الکترونیکی است

رئیس کل دادگستری کرمانشاه یکی از مسائل چالش برانگیز در دستگاه قضایی طی سالهای گذشته را انتخاب کارشناس برای برخی از پرونده‌ها همچون پرونده‌های حقوقی عنوان کرد و گفت: در گذشته انتخاب کارشناس توسط قاضی انجام می‌شد که گاها نگرانی‌هایی را برای یکی از طرفین دعوا ایجاد می‌کرد، لذا از سال ۱۴۰۲ طرح انتخاب سیستمی کارشناس برای این دسته از پرونده‌ها توسط دستگاه قضایی به اجرا درآمد که بسیاری از چالش‌هایی که در این زمینه بود را رفع می‌کند. 

وی خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۳ برای حدود ۷۵.۵ درصد از پرونده‌هایی که نیاز به کارشناس داشتند، یعنی حدود سه چهارم از پرونده‌ها، انتخاب کارشناس بصورت سیستمی انجام شد و تلاش داریم تا پایان سال این رقم را به ۱۰۰ درصد برسانیم. 

کرمی در ادامه با اشاره به اجرایی شدن طرح الکترونیکی شدن ابلاغیه‌ها از چندسال قبل، اظهارکرد: در حال حاضر حدود ۹۷ درصد از ابلاغ‌ها در استان به صورت الکترونیک انجام می‌گیرد. 

رتبه اول اتقان آراء کشور را داریم 

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دستگاه قضایی کرمانشاه طی سال گذشته عناوینی را در کشور کسب کرد، افزود: مهمترین و بهترین رتبه‌ای که طی سال گذشته کسب کردیم، رتبه اول اتقان آراء در کشور بود. 

کرمی اضافه کرد: سال گذشته حدود ۸۴.۶ درصد از آراء صادر شده در کرمانشاه به تائید مراجع بالاتر رسید که بالاترین آمار در بین استان‌های کشور بود. 

به گفته بالاترین مقام قضایی استان، همچنین کرمانشاه در سال گذشته در بحث محکومیت‌های جایگزین حبس رتبه سوم کشور، کاهش پرونده‌های مانده در هر شعبه رتبه چهارم کشور، درصد ابلاغ الکترونیک رتبه هفتم کشور و کاهش ورودی پرونده‌ها به هر شعبه در هر ماه رتبه سوم کشور را کسب کرد. 

وی در بخش پایانی سخنانش با تاکید براینکه ورود اتباع افغانستانی به کرمانشاه ممنوع است، عنوان کرد: تاکنون حدود ۲۷۶۰ تبعه از کشور افغانستان در کرمانشاه شناسایی و طرد شده‌اند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha