سید محمد موسویان، امروز پنجشنبه ۵ تیر اظهار کرد: پس از تعرض رژیم صهیونیستی به کشور و تأکیدات دادستان کل کشور در خصوص برخورد با برهم زنندگان نظم عمومی و امنیت روانی برخی با تولید، انتشار و بازنشر محتوای خلاف واقع در برخی شبکههای اجتماعی باعث تشویش اذهان عمومی و همچنین امنیت روانی جامعه را مخدوش و مورد هدف قرار دادند.
وی افزود: به دلیل اهمیت موضوع، یکی از مجتمعهای دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان با پایش و رصد فضای مجازی و انجام اقدامات لازم قانونی در این راستا اختصاص یافته است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان ادامه داد: بر همین اساس با دستور دادستان محترم کل کشور و دستور رئیس کل محترم دادگستری استان مبنی بر برخورد قضائی قاطع با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه، ۲۷ پرونده قضائی تشکیل و در حال رسیدگی است و۵۸۳ نفر نیز تذکر تلفنی دریافت کردهاند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادستانی اصفهان، موسویان خاطر نشان کرد: حتماً صیانت از آرامش روانی جامعه جز وظایف دادستانی است و فراهم شدن بستر آرامش روانی مردم در این است که با مخلان این حوزه بلافاصله و در کمترین زمان برخورد و موضوع با قاطعیت و خارج از نوبت و ویژه رسیدگی شود.
دادستان اصفهان در پایان از شهروندان خواست تا از هرگونه اظهارنظر غیرواقعی و تحریکآمیز خودداری کرده و اخبار و تحلیلها را تنها از منابع رسمی و مورد تأیید اخذ و منتشر کنند و از بازنشر مطالب مشکوک، شایعات و ادعاهای بدون سند جدا خودداری کنند.
انتهای پیام
نظرات