• جمعه / ۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404040603643
  • خبرنگار : 71951

مراسم شیرخوارگان حسینی در حرم حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع) پیشوا برگزار شد

مراسم شیرخوارگان حسینی در حرم حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع) پیشوا برگزار شد

ایسنا/تهران همزمان با نخستین جمعه ماه محرم، مراسم شیرخوارگان حسینی با حضور گسترده مادران و نوزادان در جوار بارگاه حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع) در شهرستان پیشوا برگزار شد.

این مراسم که امروز ۶ تیر همزمان با سایر نقاط کشور و جهان اسلام برگزار شد، مادحین و ذاکرین اهل‌بیت (ع) با نوای «علی‌لای‌لای» یاد مظلومیت علی‌اصغر (ع) را زنده کردند و مادران شرکت‌کننده با حضرت زینب کبری (س) و مادر علی‌اصغر (ع)، همنوا شدند.

مادران حاضر با در آغوش گرفتن نوزادان شیرخواره خود، پیمان بستند فرزندان‌شان را در مسیر یاری امام زمان (عج) و دفاع از ولایت فقیه تربیت کنند. شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» از سوی مادران در محکومیت جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی و حامیانش طنین‌انداز شد.

مراسم شیرخوارگان حسینی در حرم حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع) پیشوا برگزار شد

 از گهواره تا سنگر؛ روایت مادران پیشوایی از موقع‌شناسی ملت، اقتدار دفاعی و رسوایی دشمنان ایران

 در حاشیه مراسم شیرخوارگان حسینی، خانم جعفری، مادر یک کودک دو ساله که از ورامین برای شرکت در این مراسم به پیشوا آمده بود، به خبرنگار ایسنا گفت: اگر دشمن خیال کرده بود با حملات نظامی یا عملیات روانی می‌تواند مردم ایران را بترساند، اشتباه بزرگی کرده است. همین حضور پرشور در مراسم شیرخوارگان، راهپیمایی‌ها و تشییع شهدا نشان داد ملت ایران، به‌موقع می‌فهمد، همدل می‌ماند و با بصیرت در میدان می‌ماند.

او تأکید کرد: ما مادران خوب فهمیده‌ایم که این جنگ فقط نظامی نیست، جنگ اراده‌هاست و ملت ایران، این جنگ را بُرده است.

برخی از مادران در گفت‌وگو با ایسنا تأکید کردند: فرزندان ما تربیت‌شدگان مکتب حسین (ع) هستند و برای دفاع از اسلام، ولایت و حضور در رکاب امام عصر (عج) آماده خواهند شد.

مراسم شیرخوارگان حسینی در حرم حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع) پیشوا برگزار شد

اقتدار موشکی، ثمره وحدت ملی و تبعیت از رهبری

جنیدی یکی دیگر از مادران شرکت‌کننده، با اشاره به عملیات‌های دقیق و حساب‌شده موشکی ایران گفت: حمله به مراکز حساس دشمن که با دقت بالا انجام شد، نه‌فقط پاسخ تجاوز بود، بلکه نشان داد ایران در اوج آمادگی دفاعی‌ است. این اقتدار نتیجه سال‌ها ایستادگی ملت، حمایت مردم از نیروهای مسلح و البته مدیریت حکیمانه رهبر انقلاب است.

او افزود: وقتی رهبر می‌فرمایند پاسخ می‌دهیم، یعنی تصمیم پشتش هست. ما به این تدبیر و فرماندهی افتخار می‌کنیم.

 نادری فرهنگی بازنشسته و مادری که برای سومین سال متوالی در مراسم شیرخوارگان شرکت می‌کند، درباره نقش رسانه‌ها گفت: هرچه ما در میدان حضور داریم، آن‌ها دروغ می‌سازند. اما امروز دیگر مردم فرق بین حقیقت و تحریف را می‌فهمند. مستندهایی که این روزها در فضای مجازی پخش شده و نشان می‌دهد رسانه‌های معاند چطور اخبار دروغ می‌سازند، بهترین سند برای رسوایی‌شان است.

مراسم شیرخوارگان حسینی در حرم حضرت جعفر بن موسی الکاظم (ع) پیشوا برگزار شد

آتش‌بس، نه از سر ضعف بلکه از موضع قدرت

 موسوی دانش‌آموخته روابط بین‌الملل و مادر یک نوزاد شش‌ماهه درباره تحلیل دیپلماتیک از آتش‌بس اخیر نیز به ایسنا گفت: برخی رسانه‌ها طوری وانمود کردند که انگار ایران عقب‌نشینی کرده، اما اسناد، اظهارات رسمی و بیانیه‌ها نشان می‌دهد این توافق آتش‌بس در چارچوب شروط ایران و از موضع قدرت بوده. آن‌ها می‌خواستند با فشار بین‌المللی ما را به انفعال بکشانند، اما ایران نشان داد که مذاکره‌اش هم پشتوانه قدرت دارد.

مادران پیشوایی، این مراسم را با دعا برای سلامتی رهبر انقلاب و فرج حضرت ولی‌عصر(عج) به پایان رساندند و بر ادامه راه شهیدان، تربیت فرزندان در مسیر ولایت و دفاع از امنیت کشور تأکید کردند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha