• جمعه / ۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404040603848
  • خبرنگار : 71145

وزرای صهیونیست به شکست عملیات نظامی در غزه اذعان کردند

وزرای صهیونیست به شکست عملیات نظامی در غزه اذعان کردند

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که سه وزیر اسرائیلی صراحتاً به شکست عملیات نظامی ارتش این رژیم در نوار غزه اعتراف و اعلام کرده‌اند که این اقدامات تاکنون هیچ نتیجه عملی در پی نداشته است.

به گزارش ایسنا، این شبکه به نقل از این وزرا آورده است: «آنچه در غزه انجام دادیم، شاید از نظر تئوریک دارای ظرفیت‌هایی بود، اما در عمل به هیچ نتیجه‌ای نرسید. باید یا اقدام نظامی متفاوتی انجام شود یا به سمت پایان دادن به جنگ و رسیدن به یک توافق جامع حرکت کنیم.»

به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، همچنین این گزارش به نقل از برخی مسؤولان اسرائیلی که در مذاکرات غیرمستقیم با جنبش حماس مشارکت دارند، می‌افزاید: «کسانی که تصور می‌کنند حماس پس از حمله به ایران به‌سرعت برای توافق وارد عمل خواهد شد، درک درستی از ماهیت این جنبش ندارند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha