محسن قمصری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: همه مراحل پختوپز باید در آشپزخانههای دارای مجوز و با شرایط بهداشتی انجام شود و همه افرادی که در تهیه و توزیع غذا یا نوشیدنی فعالیت دارند، باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.
وی افزود: استفاده از مواد غذایی تازه، سالم و دارای بستهبندی بهداشتی ضروری است. فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز تهیه شود و از کشتار دام در مقابل هیئتها یا در معابر عمومی بهشدت پرهیز شود و در پخت غذا باید از نمک یددار بستهبندی و روغنهای دارای مجوز و کمترانس استفاده شود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل بیان کرد: رعایت بهداشت فردی، استفاده از لباس کار مناسب، ماسک، دستکش و شستوشوی منظم دستها برای دستاندرکاران آشپزخانه هئیتهای مذهبی ضروری است.
قمصری با اشاره به خطر نگهداری ناصحیح مواد غذایی پخته شده گفت: غذاها نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند و در صورت نیاز به نگهداری بیشتر، باید در دمای کمتر از چهار یا بیشتر از ۶۳ درجه سانتیگراد قرار گیرند.
وی در خصوص توزیع نوشیدنیها تأکید کرد: عزاداران تنها از آب آشامیدنی سالم و بستهبندیشده استفاده کنند و توزیع آب، شربت یا شیر بهصورت باز و فاقد بستهبندی مجاز نیست، همچنین ظروف یکبار مصرف باید استاندارد و مقاوم در برابر حرارت باشد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل گفت: شستوشو و ضدعفونی مستمر سرویسهای بهداشتی، جمعآوری بهداشتی پسماندها و ممنوعیت مصرف دخانیات در فضای بسته از مهمترین ضرورتهایی است که مسئولان هئیتهای مذهبی باید مورد توجه قرار دهند.
قمصری تأکید کرد: انتظار داریم که با همکاری و مسئولیتپذیری هیئتها و مردم، مراسم معنوی محرم امسال با سلامتی همه عزاداران باشکوه و عظمت برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات