• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404040905321
  • خبرنگار : 51000

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مطرح کرد

کمبود نیروی انسانی چالش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

کمبود نیروی انسانی چالش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، کمبود نیروی انسانی را چالش این دانشگاه ذکر کرد و گفت: جذب نیروی انسانی یکی از اولویت‌های مهم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای ارتقاء سطح خدمات بخصوص در حوزه درمان است.

دکتر محمد حسن محمدی امروز دوشنبه در گفتگوی وبیناری با وزیر بهداشت بیان کرد: در برخی مناطق مانند سیب و سوران، ساختمان و تجهیزات بیمارستان مهیاست اما به سبب کمبود نیروی انسانی، امکان راه اندازی وجود ندارد.

وی گفت: مساله مهم تصادفات جاده‌ای نیز در این استان، منجر به مصدومیت های فراوان می شود که اگر به این موضوع، مساله حضور اتباع بیگانه و ترددهای جاده ای پرخطر آنان را اضافه کنیم بار مالی و خدماتی فراوانی به بیمارستان ها تحمیل می شود.

محمدی تاکید کرد: با توجه به کمبودهای تاریخی نیرو در این دانشگاه، همکاران ما بصورت مضاعف برای رسیدگی صحیح به تمامی مراجعین خدمت می‌کنند.

وی ابراز امیدواری کرد: با عنایت ویژه وزارت بهداشت، بخشی از این کمبودها به قید فوریت مرتفع شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین پیشنهاد کرد: مجوز استفاده از مناطق آزاد جهت ورود تجهیزات و ملزومات به دانشگاه ها ارائه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha