• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404040905422
  • خبرنگار : 50184

رئیس جدید هیات بدنسازی و پرورش اندام کرمانشاه انتخاب شد

رئیس جدید هیات بدنسازی و پرورش اندام کرمانشاه انتخاب شد

ایسنا/کرمانشاه با رای اعضاء مجمع انتخابات ریاست هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه، هادی رستمی برای مدت چهارسال ریاست این هیات را برعهده گرفت.

به گزارش ایسنا، مجمع انتخابات ریاست هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه، امروز(۹ تیر) با حضور سرپرست فدراسیون و مسئولین ورزش استان برگزار و هادی رستمی با کسب اکثریت آراء به عنوان رئیس جدید این هیات انتخاب شد. 

در این مجمع شهروز جلیلیان و هادی رستمی دو کاندیدای احراز پست ریاست هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه بودند که پس از ارائه برنامه‌هایشان رای گیری از اعضاء مجمع آغاز شد. 

مجمع انتخاباتی هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه مجموعا ۱۹ عضو داشت که هر ۱۹ عضو در این مجمع حضور داشتند و رای خود را به صندوق انداختند. 

پس از شمارش آراء، هادی رستمی توانست با کسب ۱۵ رای موافق از مجموع ۱۹ رای ماخوذه برای مدت چهار سال ریاست این هیات را بدست گیرد.

هادی رستمی رئیس جدید هیات بدنسازی و پرورش اندام استان در این مجمع در تشریح برنامه‌های خود برای چهارساله پیش روی این هیات، اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا با بکارگیری نیروهای توانمند، بدنسازی و پرورش اندام استان را به جایگاه گذشته خود بازگردانیم‌. 

وی افزود: برنامه‌ریزی می‌شود تا نظارت کاملی بر نحوه فعالیت هیات‌های شهرستانی داشته باشیم و حمایت‌های لازم از آنها صورت گیرد. 

رئیس هیات بدنسازی و پرورش اندام استان خاطرنشان کرد: به منظور حمایت از قهرمانان ورزشی، برنامه‌های تجلیل و تشکیل صندوق حمایت از قهرمانان را برای آنها اجرایی خواهیم کرد. 

وی با اشاره به گستردگی جامعه بدنسازی و پرورش اندام استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ باشگاه بخش خصوصی در این رشته فعال هستند، اما هنوز یک خانه بدنسازی نداریم تا در آن مسابقات و دوره‌های آموزشی خود را برگزار کنیم که این امر را به صورت جدی پیگیری خواهم کرد. 

وی گسترش رشته‌های بدنسازی و پرورش اندام با بکارگیری مربیان مجرب و کشف و جذب استعدادها، برگزاری دوره‌های آموزش مربیگری و داوری و دانش افزایی، برگزاری مسابقات انتخابی استان کرمانشاه و اعزام ورزشکاران به مسابقات کشوری، جذب اسپانسر، ایجاد ارتباط و تعامل با موسسات دولتی و غیردولتی و میزبانی از اردوها و مسابقات ملی و بین‌المللی را از دیگر برنامه‌های خود اعلام کرد. 

در ادامه این مجمع با رای اکثریت آراء، شکوفه ملکی به عنوان نایب رئیس هیات، عبدالله صادقی به عنوان خرانه‌دار، قاسم بخشی، حسین شیروانی و جواد جوادی فر به عنوان اعضاء هیات رئیسه انتخاب شدند. 

مجمع انتخاباتی هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه پیش از این قرار بود ۱۳ خرداد برگزار شود که بدلیل برخی حواشی لغو شد. 

انتخابات ریاست هیات بدنسازی و پرورش اندام استان کرمانشاه مهر سال گذشته پس از گذشت دو سال از انتخاب رئیس هیات، به دلیل احراز برخی تخلفات در زمان برگزاری مجمع باطل شد و از آن زمان تاکنون این هیات با سرپرست اداره می‌شود. 

شهروز جلیلیان پیش از این سرپرستی هیات بدنسازی و پرورش اندام استان را برعهده داشت. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha